Codrin Ştefănescu, atac necruţător la Iohannis: Se acoperă de un ridicol absolut

| 15 sep, 2014

Liderul liberalilor, Klaus Iohannis, se acoperă de "un ridicol absolut" atunci când vorbeşte despre sistemul educaţional din România, consideră secretarul general adjunct al PSD Codrin Ştefănescu.

"Când vorbeşte despre sistemul educaţional din România, Klaus Werner Iohannis nu face decât să se acopere de un ridicol absolut şi devine pur şi simplu grotesc. Pentru că un om care spune cu gura lui, şi în mod public, că preferă să investească în imobile în loc de educaţia unui copil, nu poate să producă decât un sentiment de revoltă. În plus de asta, când în urma fuziunii PNL-PDL te înconjori de călăii şcolii româneşti, adică cei care au tăiat fără milă salariile profesorilor, şi-au bătut joc de elevi şi studenţi şi au umilit învăţământul în general, nu-ţi poţi să dai lecţii nimănui", susţine Codrin Ştefănescu.

El a subliniat că Guvernul a ţinut cont de promisiunile făcute în 2012.

"Guvernul a ţinut cont de promisiunile făcute în 2012, an în care românii ne-au votat aruncând de la guvernare aliaţii de azi ai lui Iohannis. Guvernul Ponta a reîntregit salariile profesorilor şi le-a majorat pe cele ale profesorilor debutanţi, a achiziţionat microbuze şcolare şi a finanţat modernizarea a peste 500 de şcoli, a conectat 2.500 de şcoli la Internet şi a majorat de la an la an bugetul alocat Educaţiei. Or, în acest moment de campanie, domnul Iohannis uită tot - şi de casele sale, şi de şcolile şi spitalele închise de aliaţii săi de la PDL, şi de terenurile de fotbal în pantă, şi de banii furaţi din investiţiile pentru învăţământ. Concluzionând, investiţiile în educaţie şi copii reprezintă investiţii în viitorul ţării, şi noi asta vrem, în timp ce Iohannis a ales să investească doar în viitorul său', a mai susţinut secretarul general adjunct al PSD.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ