Codul SECRET din Biblie și ADEVĂRUL despre scopul omului pe Pământ

| 11 iun, 2014

Biblia, cartea de căpătâi a omenirii, a fost considerată de-a lungul timpului nu doar o carte sfântă ci și una în care creatorul și-a pus amprenta ascunzând în spatele unui cod întreg destinul omenirii.

Primul om care a pretins că Biblia nu este o carte oarecare, ci are ascuns între paginile sale un cod secret a fost Isaac Newton. Omul de știință devenise obsedat de descifrarea acestui cod, cauză pentru care și-a dedicat o perioadă mare din viață cercetărilor ezoterice. Newton nu a reușit să descopere destinul omenirii, dar a lăsat moștenire mai multe piste prin care se putea descifra codul.

Odată cu dezvoltarea tehnologiei, oamenii de știință au folosit computere performante și au reușit să determine existența acestui cod. L-au numit Torah și după numeroase încercări au anunțat că au reușit să-l spargă. Se spune că Dumnezeu a introdus în Biblie codul Torah, în spatele căruia a ascuns întreg destinul omenirii.

Cum funcționează codul?

Cu ajutorul unor calculatoare și al unui program special toate spațiile dintre cuvintele din Biblie (exemplarul original) au fost înlăturate. În acest sistem chiar și regulile de punctuație sunt ignorate și rezultă o singura secvență de 304,805 litere. Literele din secvenţa sunt preluate din 10 în 10 sau din 20 în 20 și astfel rezultă cuvinte. Aceste cuvinte puse cap la cap, oferă informații incredibile despre evenimentele care s-au produs în lume.

Asasinate celebre precum ale lui John F. Kennedy, Anwar Sadat, sau chiar Yitzhak Rabin sunt anunţate în codul biblic. De asemenea, cele două războaie mondiale sau chiar catastrofe importante stau consemnate în Biblie.

Oamenii de știință care au anunțat că au spart acest cod, susțin că întreg adevărul despre creatorul nostru este raportat în Biblie. Singura problemă este că nicio oficialitate nu are dorința de a recunoaște acest cod pentru că astfel religia ar dispărea, iar viitorul omenirii ar fi o carte deschisă pe care ar putea s-o citească oricine. Odată cu dispariția religiilor impactul economic s-ar resimți puternic în economia mondială, iar libertatea față de divinitate ar putea conduce masele la reacții violente majore.

Adevărul este lângă noi

Deși pare incredibil adevărul despre ceea ce reprezintă Dumnezeu se află la îndemâna oricui. Dacă întreg destinul omenirii este ascuns în codul biblic atunci realizăm că totul a fost stabilit în momentul creației, iar noi nu sunt altceva decât niște simpli pioni care își execută rolul pe care l-a primit.

Specialiștii susțin că acest cod a fost realizat de către o minte genială, care acționează dincolo de înțelegerea noastră, scrie efemeride.ro. Astfel, scenariul vieții se transformă într-o mare iluzie în care sunt prinși oamenii prizonieri. Destinul nu este altceva decât lanțul care îndepărtează libertatea fiecărei persoane.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 iul, 2014
KLAUDYU
Aberații
Totul e o mare vrăjeală, iar voi puneți botul, fără a verifica informația. Că e mult mai ușor să crezi fără să cercetezi. Luați de aici adevărul despre falsul cod biblic: http://secretelezeilor.wordpress.com/2011/11/11/3250/
09 iul, 2014
Breaking news de la BOR
Biserica Ortodoxă Română a lansat şamponul mănăstiresc

Doamnelor şi domnilor, fraţi şi surori! Deoarece nu doreşte ca drept-credincioşii să intre în contact cu produse de provenienţă păgână, Preafericitul Patriarh Daniel a hotărât ca aceştia să folosească doar şamponul Arsenie Boca, plin de har, 100% ortodox, destinat spălării pe creier.

Puteţi gândi cu propria minte fără să aveţi nevoie de clişeele promovate de preoţi? Creierul dumneavoastră funcţionează ireproşabil? Logica, raţiunea şi spiritul critic vă definesc? Aveţi bacalaureat sau aţi finalizat studiile universitare? Noul şampon Arsenie Boca vă eliberează de aceste afecţiuni diabolice, permiţând doar „învăţăturile” Bisericii. Aveţi îndoieli în privinţa religiilor şi a zeilor? Doriţi să scăpaţi de păcatul strămoşesc: circumvoluţiunile? Neuronii constituie o povară? Sinapsele vă incomodează? Harul şamponului Arsenie Boca face ca toate aceste impedimente apăsătoare să dispară ca prin minune, lasându-vă creierul neted astfel încât muştele să vă poată patina pe el.

Reţineţi faptul că doar astăzi Biserica Ortodoxă Română vă vine în ajutor pentru a ajunge în Rai. Cumpărând produsul de mai sus, primiţi, în mod suplimentar, un pachet de lumânări şi o porţie de colivă. Toate acestea la preţul de numai 30 de arginţi! Nu mai aşteptaţi! Sunaţi chiar acum la 0722.666.666 şi veţi beneficia de o promoţie de-a dreptul divină!

Folosiţi zilnic şamponul Arsenie Boca pentru a avea o minte ageră precum cea a unei râme călcată de tramvai! Cel mai bun remediu împotriva maladiei numită inteligenţă!!!
06 iul, 2014
Breaking news de la BOR
Fiindcă nu are încredere în băncile de spéŕmã, un preot a decis să-şi ţină spéŕma în sfântul potir

O consecinţă directă a crizei este că tot mai puţini oameni au încredere în bănci, inclusiv băncile de spéŕmã, arată un sondaj recent. Astfel, un preot inventiv a decis să-şi păstreze spéŕma în sfântul potir, departe de privirile curioase ale credincioşilor sau de eventualele enoriaşe care poftesc la boaşele părintelui.

“Să-mi depun spéŕma la bancă ? Aţi înnebunit ? Nu mi-aş depune nici măcar banii pe care-i obţin prin jupuirea fraierilor care vin să-mi asculte sporovăiala duminicală.” a spus părintele Maricel Pedofileanul. “Ăia de la bancă sunt nişte incapabili, poţi să te trezeşti că îţi pierzi în câteva clipe spéŕma de-o viaţă. Eu fac muncă manuală la fiecare rugăciune, nu vreau să mă trezesc că pleacă vreunul cu toată averea mea într-o valiză.”

Pe de altă parte, există preoţi care aleg să-şi păstreze spéŕma în cădelniţă sau în sticlele cu vin liturgic: “Credincioşii sunt de-a dreptul înnebuniţi după vinul liturgic. Într-adevăr, unii se mai întreabă din când în când de ce are gust bizar şi consistenţă cleioasă, dar le spunem că acest lucru se petrece datorită credinţei noastre bimilenare, vii şi nealterate. Intenţionăm ca în viitorul apropiat să introducem în parohii moaşte marinate în spermă, dar acestea vor fi rezervate enoriaşilor premium, acelora care ne fac reclamă pe net sau postează pe Facebook citate din Arsenie Boca, Ilie Cleopa, Iustin Pârvu şi Petre Ţuţea.”
11 iun, 2014
fanebabano
tembelism
trebuie sa fii complet tembel sa crezi in ce spune acest articol
in primul rind ce pretentii sa aiba creatorul daca a ascuns adevarul
in al doilea rind omenirea cunoaste o evolutie de citeva milioane de ani
nu o povestioara de citeva mii de ani
ce interes ar fi avut creatorul sa faca un cod pe care oricum pt ceva milioane de ani oamenii nici macar nu aveau cum sa-l descopere deoarece abia se ridicau in pozitia bipeda
11 iun, 2014
Breaking news de la BOR
La Patriarhie au fost expuse moaştele Mielului cu O Nară

Începând de astăzi, toţi credincioşii care vor ajunge în zona Dealului Mitropoliei din Bucureşti se vor putea închina la racla cu moaştele Sfântului Miel cu O Nară. Aducerea acesteia în România este rezultatul a patru luni de discuţii purtate între reprezentanţii Bisericii Ortodoxe Române şi călugării de la Muntele Athos. Aceştia consideră că efortul le va fi răsplătit pe măsură, mai ales din punct de vedere financiar.

“Mielul cu O Nară alină suferinţele din sufletele celor care cred în puterea sa vindecătoare. Fără sacrificiul suprem al acestuia, n-am fi ajuns să avem o credinţă bimilenară. Sau dacă am fi avut, aceasta n-ar fi fost desăvârşită. Rugămintea pe care o am faţă de credincioşi este ca aceştia să sărute cuviincios mielul şi să reţină faptul că mai întâi pielea trebuie dată înapoi.” a declarat purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Iulian Capsache.

Viaţa Sfântului Miel cu O Nară a fost una agitată, care s-a terminat într-un mod nefericit. El a fost prigonit de femei, care îl frecau până când i se făcea rău şi vomita. Spre sfârşitul vieţii, acesta a fost prins de câteva păgâne care l-au decalotat şi apoi l-au îngropat. În tradiţia populară se spune că Mielul Mântuitor a înviat într-a treia zi după fripturi şi s-a ridicat la ceruri, iar ortodocşii consideră că expresia “Credincioşi, să luaţi mielul !” este de bine.

Patriarhul Daniel promite că va continua să aducă în ţară rămăşiţe trupeşti ale câtorva sfinţi în perioada ce urmează: “Dacă se vor îmbulzi şi la următoarele sărbători, credincioşii vor avea câteva surprize foarte plăcute printre care se numără moaştele Ciocănitoarei Woody şi mantia Cuviosului Superman.”

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ