COLECTIV. Mama lui Alexis Matache a recuperat rucsacul fiicei ei. Nu se mai poate opri din plâns

| 10 noi, 14:14

Mama lui Alexis Matache, una din victimele de la clubul Colectiv, a mers marţi dimineaţă la Poliţia Capitalei de unde a ridicat rucsacul fiicei sale. Cu lacrimi în ochi şi multă durere în suflet, femeia a spus că dacă şi Alexis ar fi stat acolo unde era rucsacul poate mai exista vreo şansă să fie încă în viaţă. Lucrurile fetei nu au fost arse de flăcări.

"Groaznice, au fost acele zile. Cred că rucsacul a fost găsit în spatele barului, nu îl ducea în garderoba că nu avea de ce să-l lase acolo. Nu are nimic, decât că miroase a fum. Dacă stătea acolo în locul ăla poate ar fi scăpat. Totul este intact. Acum trebuie să recuperăm telefonul. În rest, totul a fost intact. Luptăm în continuare. Lucra de puţin timp acolo. Numai de vreo 3 săptămâni şi lucra numai pe evenimente. Îşi căutase vreo 2 luni şi nu găsise altceva. Trebuie să plătească toţi cei vinovaţi. Nu putem să lăsăm lucrurile aşa. Acum, toţi sunt vinovaţi", a declarat mama Alexandrei Matache la ieşirea din sediul Poliţiei Capitalei.

Alexis Matache avea 26 de ani şi era studentă la Facultatea de Jurnalism şi Ştiintele Comunicării. Din nerefericire, tânăra şi-a pierdut viaţa în tragedia din clubul Colectiv, din 30 octombrie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ