”Colonelul” Turcescu încearcă să-l scoată pe Băsescu din depresie

| 12 sep, 2014

Cum ultimele luni de mandat nu-i priesc de loc președintelui Traian Băsescu și nici comunicatele ceaușiste emise de PMP, care-l proslăvesc la pachet cu Elena Udrea, n-au fost prea convingătoare, colonelul de presă Robert Turcescu a considerat că este cazul să intervină cu tot ce are în dotare pentru a readuce zâmbetul și hăhăiala optimistă de odinioară, la Cotroceni.

Înfrângerea partidei băsiste pe cazul portofoliului de comisarul european al Corinei Crețu a fost mult prea usturătoare pentru Traian Băsescu, dovadă faptul că după zicerile aiuritoare ale propagandiștilor PMP, care-l proslăvesc pe Băsescu dar și pe Elena Udrea pentru ”reușita” numirii social-democratei într-o funcție chiar mai bună decât a lui Dacian Cioloș, a intervenit și Turcescu, care a produs rapid o poveste ușoară, dar plină de minciuni din alea grele-grele, singurele care-l mai pot face pe Traian Băsescu să se simtă bine, în situația actuală.

Citeşte şi: Colonelul Turcescu, înaintat în grad de Băsescu pentru tentativa de sinucidere a lui Sobaru?

Dacă ar fi să comparăm metastaza politică în care se zbate președintele, despre care până și Dan Tăpălagă ajuns să afirme că ”si-a construit propria realitate in jurul unui om fara talent de politician si profund nociv”, minciunile grave ale șansonetistului Turcescu reprezintă echivalentul morfine admininistrate pe ultima sută, când n-a mai rămas nici șansă, nici speranță. Băsescu ”plutește deja de ceva timp într-o halucinație politică tristă - Tăpălagă dixit. Poveștile ”colonelului” Turcescu îl înfundă și mai tare în această pâclă nocivă, a lipsei de luciditate. Să remarcăm și că nimeni nu-și mai asumă o asemenea periere a lui Băsescu, nimeni nu s-a mai hazardat să propage asemenea ”gogonele” infantile despre șezători cu Băsescu și Juncker, stând la taifas cu goange și farse puse la cale la adresa primului ministru Victor Ponta, mai ales că însuși Băsescu a recunoscut că a aflat de la Juncker despre nominalizarea Corinei Crețu. Până și Turcescu a tăcut, jenat de gogorița scăpată cu ”glumele” care se fac chipurile pe la Bruxelles, pe motiv că popularii au simțul umorului în timp ce social-democrații nu...

Citeşte şi: Traian Băsescu și comisarul european – nu a reușit să blocheze numirea, atunci vrea să ia caimacul

Băsescu a tăcut și el, jenat de faptul evident că toată lumea a înțeles că nu mai este partener de discuție pentru nimeni și a fost lăsat de papagal de Juncker. Doar colonelul Turcescu, neînfricat, își asumă această misiune imposibilă în care, pe blogul său, o misterioasă alchimie transformă minciunile cele mai cumplite într-o suită de afirmații cu pretenții de adevăr. În intimitatea blogului său, Turcescu se face comod și se dezbracă de hainele prea strâmte ale meseriei de ziarist... Ba chiar și de caracter, atunci când de dragul tămâierii tardive a bolnavului în fază terminală, de la palat, îl sacrifică și-l murdărește fără să clipească chiar și pe Dacian Cioloș, a cărui singură vină a fost aceea de a se afla la momentul nepotrivit pe traiectoria vidanjei pline cu care Turcescu lua curba pe două roți, pe serpentinele periculoase ale adevărului, logicii și bunului-simț.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 sep, 2014
calbăutor șomer
Dacian Cioloș și-a luat un binemeritat șut în gură pentru naivitatea cu care i-a servit, slugă credincioasă, pe Băsescu și ai lui. Acum este mânjit de spălătorul de cadavre politice de la B1 și descris pentru posteritate ca un trădător traseist, numai ca să i se mai poată servi o poveste cretină, la fileu, dictachiorului Băsescu. Bravo Daciane, ai aflat și tu că dacă te ungi cu rahat, te mănâncă muștele...
13 sep, 2014
aspida
a apărut o nouă maimuță pontistă!uitați-vă la fața ei!e sora lui gîdea,celebrul pupincurist de turnători!te-ai aștepta ca tinerii să fie mai deștepți,dar ,de la spiru nu pot ieși decît lichele roșii,spălate pe creier!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ