Comisar de mediu, arestat preventiv pentru luare de mită

| 08 iun, 18:35

O femeie, comisar angajat al Gărzii de Mediu Hunedoara, a fost arestată preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită, inculpata fiind surprinsă în flagrant de procurorii anticorupţie după ce a primit de la un denunţător suna de 1.000 de lei, se arată miercuri într-un comunicat postat pe portalul DNA.

Banii au fost găsiţi de procurori asupra femeii, aceasta fiind prezentată Tribunalului cu propunere de arestare preventivă. 

Potrivit DNA, flagrantul s-a petrecut pe 1 iunie, după ce inculpata ar fi pretins de la administratorul unei firme bani în urma unui control efectuat de comisarul Gărzii de Mediu şi finalizat fără aplicarea de sancţiuni. 

'În data de 30 mai 2016, inculpata Joian Voichiţa, în calitate de comisar în cadrul Gărzii Naţionale de Mediu - Comisariatul Judeţean Hunedoara, a pretins de la administratorul unei societăţi comerciale (martor denunţător în cauză), suma de 1.000 lei. Suma respectivă de bani a fost pretinsă în legătură cu atribuţiile de serviciu, vizând un control efectuat de inculpată la societatea omului de afaceri, la data de 03 februarie 2016, finalizat fără să fie aplicată nicio sancţiune', se arată în comunicatul DNA. 

Inculpatei i-au fost aduse la cunoştinţă calitatea procesuală şi acuzaţiile, în conformitate cu legislaţia în vigoare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ