Comisia Juridică a dat undă verde pentru ARESTAREA lui Cătălin Teodorescu, dar l-a salvat pe Marko Attila

| 02 dec, 2014

Membrii Comisiei juridice din Camera Deputaţilor au decis, miercuri, să dea undă verde cererii Parchetului privind încuviinţarea arestării preventive a deputatului PDL, Cătălin Teodorescu, însă nu au făcut acelaşi lucru şi în cazul deputatului UDMR, Marko Attila.

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a aprobat, marţi, cererea Parchetului de încuviinţare a arestării preventive a deputatului Cătălin Teodorescu, acuzat de DNA în dosarul şefei DIICOT Alina Bica, decizia fiind luată cu 14 voturi "pentru" şi unul "împotrivă".

În cazul deputatului UDMR, Marko Attila, acuzat în acelaşi dosar, cererea de încuviinţare a arestării nu a întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi aprobată în Comisia juridică, a anunţat vicepreşedintele Comisiei, Ciprian Nica.

Nica a precizat că voturile au fost 13 "pentru", două "împotrivă" şi două abţineri şi pentru a fi aprobată această cerere erau necesare 14 voturi "pentru", adică jumătate plus unu din numărul membrilor comisiei.

La ieşirea din sală, Cătălin Teodorescu a declarat că are în încredere în Justiţie, menţionând că 'Justiţia va lămuri', scrie Agerpres.

"Am încredere în justiţie, justiţia va lămuri lucrurile", a spus Teodorescu.

DNA cere încuviinţarea reţinerii şi arestării deputatului Cătălin Teodorescu în dosarul Bica - Cocoş

Plenul Camerei Deputaţilor va lua decizia finală privind încuviinţarea arestării preventive a celor doi deputaţi.

Catalin Florin Teodorescu (PDL) şi Marko Attila Gabor (UDMR) sunt acuzati de DNA de abuz in serviciu in dosarul fostei sefe a DIICOT, Alina Bica.

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ