Comisia Juridică, aviz favorabil pentru reținerea și arestarea deputatului Theodor Nicolescu

| 23 mar, 13:03

Deputaţii din Comisia Juridică au avizat favorabil cererea DNA privind reţinerea şi arestarea liberalului Theodor Nicolescu. Deputatul este acuzat de procurorii DNA pentru luare de mită şi abuz în serviciu. Un răspuns final îl vor da deputaţii la votul din plen.

Deputaţii jurişti au dat aviz favorabil pentru cererea procurorilor DNA în cazul liberalului Theodor Nicolescu. Deputatul PNL este acuzat de abuz în serviciu şi luare de mită, în perioada când era în conducerea Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP).

Theodor Nicolescu nu a fost prezent la şedinţa comisiei, în care era vicepreşedinte. Acesta şi-a dat demisia din această comisie.

Citeşte şi: Teodor Atanasiu: Parlamentarii PNL vor vota la vedere în favoarea cererilor DNA în cazurile Nicolescu, Şova şi Vâlcov

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ