Comisiile juridice discută marţi referitor la constituirea comisiei de anchetă privind ALEGERILE DIN 2009

| 25 apr, 08:59

Comisiile juridice reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au programat să discute marţi scrisoarea grupurilor PSD şi ALDE referitoare la constituirea comisiei speciale de anchetă pentru verificarea aspectelor ce ţin de organizarea alegerilor din 2009 şi de rezultatul scrutinului prezidenţial.

Potrivit site-ului Camerei Deputaţilor, comisiile se vor reuni la ora 13.30 pentru a se pronunţa asupra proiectului de hotărâre de înfiinţare a acestei comisii. 

Joi, preşedintele Camerei, Liviu Dragnea, a anunţat că Birourile Permanente reunite au aprobat proiectului de hotărâre de înfiinţare a comisiei parlamentare de anchetă cu privire la alegerile prezidenţiale din 2009, iar acesta ar putea fi votat miercuri de plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului. 

Parchetul General a anunţat luni că a deschis un dosar penal, în care se efectuează cercetări "in rem" sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de abuz în serviciu şi de falsificare a documentelor şi evidenţelor electorale, după dezvăluirile jurnalistului Dan Andronic despre alegerile prezidenţiale din decembrie 2009.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ