Conchita Wurst, de pe scenă în Parlamentul European. Ea va cânta miercuri în faţa europarlamentarilor

| 08 oct, 2014

Conchita Wurst, travestitul austriac care a câştigat ediţia din 2014 a concursului Eurovision, va cânta miercuri, pe esplanada Parlamentului European din Bruxelles, la invitaţia unor europarlamentari, în cadrul unei manifestări ce vizează combaterea discriminării.

'Atunci când militezi pentru iubire, respect şi toleranţă, te înscrii (cu siguranţă) într-o mişcare foarte largă, susţinută de oameni din Europa şi din lumea politică, chiar dacă ea este din păcate combătută de anumite forţe', a declarat Conchita Wurst pentru agenţia APA, conform unei relatări AFP.

Conchita Wurst va cânta o oră la invitaţia mai multor europarlamentari din cinci grupuri parlamentare diferite, printre care vicepreşedinta ecologistă austriacă Ulrike Lunacek, care a reuşit să convingă în luna februarie Parlamentul European să adopte un raport împotriva homofobiei şi discriminărilor vizând orientarea sexuală.

'S-a stabilit: la 8 octombrie, Conchita Wurst va cânta în faţa Parlamentului European, la invitaţia mea şi a altor eurodeputaţi', a confirmat Ulrike Lunacek pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: După Victoria Nuland, și Parlamentul European dă un avertisment Ungariei

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ