Conducerea Camerei: Deputații vor avea activitate în teritoriu în perioada desfășurării AP NATO la București

| 19 sep, 10:52

Deputații vor avea activitate în circumscripțiile electorale, în zilele de 5 și 6 octombrie (joi și vineri) și 9 octombrie (luni), motivul fiind desfășurarea în condiții optime a Sesiunii anuale a Adunării Parlamentare a NATO care are loc la București.

Decizia a fost luată luni de Biroul permanent al Camerei Deputaților.

De asemenea, personalul ce își desfășoară activitatea în spațiile afectate de la nivelul P va asigura prezența necesară prin rotație, utilizând celelalte birouri alocate, iar o parte a acestuia va sprijini organizarea în acea perioadă a evenimentului, cu excepția personalului Comisiei pentru afaceri europene.

Spațiile Camerei Deputaților se vor elibera și amenaja conform calendarului de desfășurare a AP NATO, se arată într-un memorandum adoptat de conducerea Camerei.

Decizia Bp a pornit de la o serie de recomandări care s-au formulat în urma consultărilor dintre reprezentanții Secretariatului internațional al AP NATO și cei ai serviciilor de specialitate din Camera Deputaților.

În vederea pregătirii celei de-a 63-a Sesiuni anuale a Adunării Parlamentare a NATO, care va avea loc la Palatul Parlamentului în perioada 6 — 9 octombrie, Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului au aprobat, în ședința din 11 octombrie 2016, spațiile și perioada necesară pregătirii acestora și desfășurării efective a activității Adunării.

Programul sesiunii include reuniuni ale Biroului și Comisiei Permanente ale AP NATO, lucrări în comisii și în plenul Adunării, o conferință de presă, evenimente sociale. La acest eveniment sunt așteptați să participe parlamentari din peste 50 de țări, delegați ai Parlamentului European și ai unor adunări parlamentare internaționale, oficiali din partea NATO, invitați speciali ai Parlamentului României și ai AP NATO, experți, secretari de delegații și alți funcționari parlamentari, reprezentanți ai corpului diplomatic la care se adaugă membrii Secretariatului Internațional al AP NATO, în total peste 700 de persoane.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ