Confruntare ŞOC şi SPRIJIN neaşteptat pentru ELENA UDREA. Cine sunt cei cu care se confruntă astăzi la DNA

| 19 mar, 10:50

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat că denunțătorii cu care Udrea va fi confruntată sunt: Ana Maria Topoliceanu, Ștefan Lungu, Gheorghe Adrian și Ștefan Nastasia.

Marius Striblea, unul dintre avocaţii fostului ministru, a precizat, la intrarea în sediul DNA, că Udrea va fi confruntată cu Ştefan Lungu - fostul său consilier, cu Ana Maria Topoliceanu - fosta şefă a Companiei Naţionale de Investiţii, Gheorghe Nastasia - fost secretar general în MDRT şi Adrian Gărdean - reprezentantul SC Termogaz Company SA.

Elena Udrea a ajuns deja la DNA unde se va întâlni cu cei care au denunțat-o în dosarul Gala Bute. Procurorii au admis cererea fostului ministru, a anunțat președinta organizației de femei din PMP, Ruxandra Dumitrescu.

Elena Udrea este sprijinită astăzi de Ruxandra Dragomir. Pe pagina de Facebook, prietena fostului ministru a scris că procurorii au acceptat cererea Elenei Udrea și că joi astăzi aceasta va fi față în față cu cei care au formulat denunțuri împotriva sa.

Citeşte şi: Elena Udrea, apariţie de Hollywood la DNA: schimbare SENZAŢIONALĂ de look. NU O MAI RECUNOŞTI!

„Elena Udrea se va confrunta cu denunțătorii. Elena,nu esti singura! Elena a solicitat in nenumarate randuri procurorilor DNA o confruntare cu denuntatorii pentru a lamuri mai multe aspecte din dosarul Gala Bute, unde este acuzata de trafic de influenta si spalare de bani. In cele din urma procurorii au acceptat cererea iar astazi,la ora 10.00, Elena va fi faţă în faţă cu denunţătorii săi. Elena se afla în arest preventiv,de trei saptamani. In opinia mea arestul preventiv este o masura abuziva nu doar in ceea ce o priveste pe Elena,ci in general.(Voi reveni in legatura cu acest aspect privind arestul preventiv).
Aceasta masura ,,usor fortata",se poate interpreta foarte simplu ca fiind un abuz si a fost luată de instanţă în dosarul „Gala Bute” .
Apărătorii Elenei susţin că nu există probe, iar aceste confruntări cu cei care i-au fost subalterni ar putea clarifica situaţia”
, a scris Ruxandra Dragomir pe pagina de socializare.

Citeşte şi: ELENA UDREA, mărturisire cu jumătate de gură: „Totul e în ritm de melc!”

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 mar, 10:59
Kappa
sprijinul neasteptat esra din partea Ruxandrei Dragomir ? Cum neasteptat ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ