Congres TSD: Andrei Tinu și-a retras candidatura la funcția de președinte și îl susține pe Gabriel Petrea

| 12 dec, 13:29

Andrei Tinu a anunțat sâmbătă, în cadrul congresului Tineretului Social Democrat, că renunță la candidatura pentru funcția de președinte TSD și că îl susține pe Gabriel Petrea.

După ce și-a prezentat proiectul de candidat, Andrei Tinu a anunțat că se retrage din competiție și i-a rugat pe cei care îl susțineau să dea voturile lor unui alt candidat — Gabriel Petrea.

Citește și:  Dragnea, înainte de Congresul Tineretului Social Democrat: Azi se va naște un lider

"Cred că TSD nu are acum nevoie de un președinte orator, ci de unul organizator, pentru că vine un an electoral. Renunț la candidatură. Voi renunța la candidatura mea și rog organizațiile care erau de partea mea să-și dea voturile acelui candidat care a crescut în rândurile Tineretului Social Democrat, acelui candidat care are cea mai mare vechime în partid, acelui candidat care a pornit de jos și care ne poate duce către victorie — către Gabi Petrea", a spus Tinu, la finalul discursului său, relatează Agerpres.

La congresul TSD s-au înscris în cursa pentru președinția organizației trei candidați: Gabriela Podașcă, Gabriel Petrea și Andrei Tinu.

Tag-uri: andrei tinu, TSD
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ