Consilierul general Mircea Raicu, desemnat viceprimar interimar al Capitalei

| 22 dec, 17:16

Mircea Raicu, consilier general PNL, a fost desemnat viceprimar interimar al Capitalei, funcţie pe care o va ocupa în perioada în care Răzvan Sava va asigura interimatul la conducerea Primăriei Capitalei.

Consiliul General al Minicipiului Bucureşti (CGMB) l-a delegat, marţi, pe Mircea Raicu să exercite atribuţiile viceprimarului desemnat în funcţia de primar general interimar al Capitalei.

Mircea Raicu a fost propus de grupul PNL din CGMB, cea de-a doua propunere fiind Cristina Nicolescu. Mircea Raicu a obţinut voturile a 33 de consilieri, în timp ce Cristina Nicolescu a fost votată de 14 consilieri.

Celălalt viceprimar al Capitalei este Dan Darabont (PSD).

Cornel Pieptea a demisionat din funcţia de viceprimar în 15 septembrie, iar în locul lui a fost numit atunci consilierul general UNPR Ştefănel Dan Marin, pentru a putea fi desemnat primar interimar al Capitalei. După desemnarea lui Ştefănel Dan Marin în funcţia de primar interimar, Pieptea a ocupat din nou, interimar, poziţia de viceprimar lăsată vacantă de Marin.

În 26 noiembrie, în şedinţa extraordinară a CGMB, Ştefănel Dan Marin a fost demis din funcţia de primar interimar al Capitalei, la două luni după ce a fost desemnat în locul lui Sorin Oprescu, edilul suspendat din funcţie fiind acuzat de fapte de corupţie. Odată cu Ştefănel Marin a fost revocat şi Cornel Pieptea din funcţia de viceprimar interimar. Pieptea a demisionat şi din funcţia de consilier general, în locul lui fiind validat, marţi, Florin Alexandru Dumitrescu.

Răzvan Sava (PNL) asigură, din 26 noiembrie interimatul la conducerea Primăriei Capitalei. Pentru a putea fi desemnat în funcţia de primar general interimar, Răzvan Sava a fost numit atunci viceprimar al Capitalei.

Sorin Oprescu a fost suspendat din funcţia de primar general al Capitalei în 15 septembrie, după ce instanţa a decis definitiv arestarea preventivă a acestuia, pentru luare de mită. Recent, Sorin Oprescu a fost trimis în judecată, acesta fiind în arest la domiciliu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 ian, 02:09
OffedRabe
does lasix affect creatinine levels
For each day, two data points were calculated by averaging rates in the intervals 8 00 10 00 AM and 8 00 10 00 PM buy diuretics online without prescription Longitudinal data were analyzed by mixed effects model for treatment effects over time, adjusting for baseline age and BMI

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ