Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Sensiblu a preluat farmaciile aparţinând Polisano

| 27 sep, 13:39

Preluarea celor 78 de farmacii din lanţul Polisano de către societatea Sensiblu a fost autorizată de Consiliul Concurenţei, potrivit unui comunicat de presă al autorităţii de concurenţă.

'Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Sensiblu SRL a preluat 78 de farmacii aparţinând Sibpharmamed SRL. Autoritatea de concurenţă a evaluat această operaţiune din punct de vedere al compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal, în conformitate cu Regulamentul privind concentrările economice. Ca urmare a analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia', notează Consiliul Concurenţei. 

Potrivit sursei citate, Sensiblu SRL face parte din Grupul A&D Pharma Holdings N.V., având ca obiect principal de activitate comerţul cu amănuntul al produselor farmaceutice şi parafarmaceutice în farmacii. 

Sibpharmamed SRL, membră a grupului Polisano, are, de asemenea, ca principal obiect de activitate "comerţul cu amănuntul al produselor farmaceutice în magazine specializate". 

Activele achiziţionate sunt în 41 de localităţi: Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Braşov, Bucureşti, Buzău, Buziaş, Caransebeş, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Deva, Dorohoi, Focşani, Galaţi, Gheorgheni, Hunedoara, Iaşi, Ineu, Mediaş, Mureş, Oradea, Orăştie, Petroşani, Piatra Neamţ, Piteşti, Reşiţa, Satu Mare, Sebeş, Sibiu, Slatina, Târgovişte, Târgu Mureş, Timişoara, Tulcea, Turda, Vaslui, Vulcan şi Zalău. 

Decizia Consiliului Concurenţei va fi publicată pe site-ul instituţiei, după ce vor fi eliminate informaţiile cu caracter confidenţial.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ