Constantin (PC): Antonescu a făcut trei greşeli capitale, singura şansă este reîntoarcerea în USL

| 12 mai, 2014

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, luni seară, la Romania TV, că liderul PNL Crin Antonescu a făcut trei erori fundamentale, iar acum riscă să piardă totul, singura lui şansă fiind întoarcerea în USL.

'Cred că a pierdut totul şi e dispus să facă orice, să spună orice. A făcut trei erori fundamentale. Prima este că a plecat din USL înainte de europarlamentare. Avea o şansă să ia peste 20 de la sută, aşa a pierdut tot electoratul USL. A pierdut şi nu mai are vreo şansă să câştige ceva sau peste 20 la sută. Apoi, a doua greşeală este că s-a decredibilizat, chiar şi în faţa lui Udrea sau Blaga, după ce a atacat USL. Mai are o singură şansă, de a se întoarce în USL. Al treilea motiv este că a jucat la două capete. Nu poţi fi în USL, dar să ai şi întâlniri cu Băsescu. Oricum vor fi reacţii în PNL şi riscă să piardă şi funcţia de preşedinte al PNL', a declarat Daniel Constantin, la România TV.

De asemenea, preşedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, a adăugat că Antonescu nu a venit niciodată în colegiul din judeţul Teleorman unde a fost ales senator şi au candidat împreună.'În colegiul unde m-a scos pe mine deputat, în Teleorman, aşa cum zice el, cred că va fi foarte bine primit. De aia a venit foarte des, adică niciodată', a comentat Dragnea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ