CONTESTAŢIILE lui Nicuşor Constantinescu împotriva menţinerii controlului judiciar, respinse de instanţă

| 25 sep, 19:12

Magistraţii Curţii de Apel Constanţa au respins, vineri, ca fiind nefondate, contestaţiile formulate de preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean (CJ) Constanţa, Nicuşor Constantinescu, faţă de deciziile judecătorilor Tribunalului de menţinere a măsurii controlului judiciar sub care se află în dosarul Centrul Militar Zonal şi dosarul privind finanţarea cluburilor sportive, transmite Agerpres.

Deciziile judecătorilor Curţii de Apel sunt definitive, Constantinescu având în continuare, în ambele dosare, interdicţia de a-şi exercita mandatul de preşedinte al CJ.

În dosarul Centrul Militar Zonal, magistraţii Curţii de Apel au respins, vineri, ca fiind nefondată, şi cererea de recuzare a judecătorului respectivei instanţe. 

Preşedintele suspendat al CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu, este judecat sub control judiciar, cu mai multe interdicţii printre care cea de a-şi exercita funcţia de preşedinte al CJ, în dosarul privind subfinanţarea Centrului Militar Zonal, în care este acuzat de abuz în serviciu, şi într-un alt dosar referitor la finanţarea ilegală a cluburilor sportive, în care este acuzat de mai multe infracţiuni printre care abuz în serviciu şi conflict de interese.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ