ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Contracandidații – disperați să îl blocheze pe Ponta

| 18 oct, 2014

Contracandidații lui Victor Ponta încearcă cu disperare să-l saboteze pe premier prin tot felul de mizerii. Gheorghe Funar a căzut în capcana întinsă de Traian Băsescu de a se băga în mizeria de campanie și s-a ales cu o mare dezamăgire. Curtea Constituțională a României a decis că nu există probleme de constituționalitate în legătura cu candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezidențiale din noiembrie.

Victor Ponta este favoritul cert al românilor la Prezidențiale și nu prezintă abateri de la Constituția României pentru a putea fi zdruncinat de adversii săi în urcușul către Palatul Cotroceni. CCR a respins contestația depusă de Gheorghe Funar împotriva participării liderului PSD la alegerile pentru prima funcție în stat.

Deși judecătorul Daniel Morar, câinele de pază al Monicai Macovei, ar fi vrut ca CCR să solicite Serviciului de Informații Externe documente prin care să fie confirmate sau nu acuzațiile Președintelui, majoritatea judecătorilor au hotărât tranșant că Prezidențiabilul PSD are dreptul de a candida la funcția de Președinte al României.

Strategia lui Traian Băsescu – Klaus Iohannis de a duce o campanie mizeră împotriva lui Victor Ponta dovedește că Prezidențiabilul ACL nu are un proiect viabil pentru țară, ci doar lucruri de ascuns în încercarea sa de a acumula cât mai multe funcții în stat. Sfidarea răspunsului legat de „Ghinionul” profesorilor care nu și-au permis o avere ca a sa și a nenumăratelor gafe făcute de acesta din incapacitatea de a transmite un mesaj cetățenilor sunt acte ce se vor mușamalizate de tandemul Băsescu – Iohannis prin mizeriile la adresa Premierului.

„E boala puterii și l-a găsit pe domnul Iohannis care are boala funcțiilor și a caselor și eu sper să n-am ghinion, toată România, să continuăm de la ghinionul lui Băsescu, să mergem la ghinionul domnului Iohannis, oameni bolnavi de funcții și de putere” a declarat Prezidențiabilul PSD, Victor Ponta.

În încercarea de a însuma cât mai multe funcții, Iohannis trece cu vederea chiar și derapajele unor lideri europeni la adresa românilor doar pentru a beneficia de sprijinul lor în campanie. Klaus Iohannis s-a întâlnit recent la Sibiu cu Elmar Brok, cel care în ianuarie cerea în Parlamentul European amprentarea românilor care circulau în străinătate.

Prezidențiabilul ACL a preluat modelul lui Traian Băsescu și al PDL de a nu sancționa în niciun fel derapajele colegilor din PE și a aprobat tacit inițiativa Președintelui Comisiei pentru Afaceri Externe din legislativul european. Pe lângă politica de austeritate a PPE, edilul de la Sibiu este la momentul actual de acord și cu campania acestora de denigrare a românilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ