O NOUĂ CONTROVERSĂ! Secretul pe care Vaticanul îl ascunde de peste 40 de ani

| 04 iun, 2014

De 42 de ani, Vaticanul  ascunde un secret șocant; șefii religiosi au aflat, pe rând, de secretul Vaticanului și au jurat tăcere. În 1970, în ședința Sinodului, Dumnezeu Absolut ( Absotheos ) s-a adresat direct oamenilor printr-un Manuscris care a apărut sub ochii acestora. Praful din aer a început încet să se coaguleze și, la final, s-a format un Manuscris deosebit ce se observă că nu este făcut de om.

 

În acest Manuscris, scrie despre nașterea a doi oameni speciali,  împărații de sistem stelar, aceștia au corpurile perfecte, adicăsunt nemuritori, corpul lor totalizează atomii dintr-un sistem stelar. Papii anteriori au crezut că împărații sunt Iisus și Fecioara Maria și nu s-a scris despre aceasta, deoarece pregătesc o mare surpriză oamenilor. Benedict considera că împărații sunt Antichrist și soția lui.
Acest Manuscris conține și axioma existențială, adică oamenii primesc răspunsuri clare, corente, la întrebări existențiale direct de la Creator. Această parte este scrisă într-o limbă și este folosit un alfabet ce nu există pe planetă, urmând ca slujitorii Manuscrisului să o facă cunoscută. Slujitorii Manuscrisului sunt cei doi împărați de sistem stelar.
Mai există o listă cu limita de zăcăminte ce poate fi consumată, exploatată de om în fiecare an. Zăcămintele au un rol important în existența omului pe planetă și nu pot fi consumate decât până la o limita maximă. Din nefericire, omenirea exploatează cu mult peste cantitatea permisă, iar, într-o zi, va suporta consecințele pentru nesăbuința sa.
De asemenea, omenirea este informata clar despre un fenomen astronomic ce nu reprezintă nici o problemă pentru om, însă este imposibil de prevăzut și explicat de actualele teorii științifice. Acest fenomen astronomic este ceea ce s-a numit de ani de zile Profeția Maya.
În anul 1990, un lord din Casa Stuart a văzut Manuscrisul și a încălcat jurământul de tăcere (orice om ce urma să vadă Manuscrisul era obligat să facă acest juramant)  și a scris cartea “Manuscrisul de la Marea Rosie”, Vaticanul a aflat și, prin reprezentantul lui, Papa Benedict al XVI-lea, a obținut, prin hotărâre judecătorească, retragerea tuturor cărților de pe piață. Lordul se cunoștea cu Benedict, prin urmare, acesta l-a ajutat să ajungă la Manuscris. În anul 2006, după ce a ajuns Papa, a avut o discutie serioasa cu acesta și, 24 de ore mai târziu, a fost găsit pe proprietate sa, mort într-un accident de armă.
Majoritatea șefilor religioși știu de acest Manuscris de la Vatican, iar dacă nu s-a făcut nimic pentru informarea oamenilor, este responsabilitatea lor, pentru care vor trebui să dea socoteală. Patriarhul Teoctist a știut de Manuscris; după vizita Papei Ioan Paul al II lea, a fost invitat la Vatican, astfel, hotărând construirea Catedralei Neamului. Exista proiectul pentru o nouă Catedrală, însă el a urgentat lucrarea, considerând că, în acest mod, îi va întâmpina pe împărați.

 

 

Sursă: efemeride.ro

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 iul, 2014
Părintele Urticarie
Stimaţi credincioşi, vedeţi că mâine vin să vă miruiesc. Tarifele sunt după cum urmează:
1. 100 de lei - Evanghelia, patrafirul, crucea şi mâna dreaptă, plus bonus de tămâiere all-inclusive;
2. 80 de lei - Patrafirul, mâna dreaptă şi şomoiogul de busuioc cu care vă dau în freză;
3. 50 de lei - Patrafirul şi crucea plus mâna stangă cu care mă scarpin la boaşe;
4. 20 de lei - Doar patrafirul, zgârciţilor. Să nu vă imaginaţi că intraţi în rai cu banii ascunşi în chiloţi;
5. 10 lei - Vă dau să pupaţi salamul bărbos, că altceva nu meritaţi, tăntălăilor;
6. 5 lei - Îmi şterg posteriorul cu mutrele voastre diforme;
7. Moca - Să mergeţi la biserică să vă agheasrnuiască părintele Skizofrenie Boca, sărăntocilor.
07 iun, 2014
aprozarnet
pace noua
https://www.youtube.com/watch?v=WKfF4A4zwQw
06 iun, 2014
Cosmin
Aiureli
Ceea ce scrieți este SF. Probabil este o ideea foarte bună pentru un roman dar în niciun caz pentru un om rațional ea nu poate sta în picioare. Fiți puțin mai serioși!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ