Copiii baronilor PNL fac reclamații la CNCD

| 12 oct, 2014

Alexandru Muraru, vicepreședintele filialei județene PNL Iași a depus la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) o sesizare privind declarațiile făcute de către purtătorul de cuvânt al campaniei prezidențiale a PSD, Gabriela Firea, la adresa lui Klaus Iohannis.

Director general al Institutului Național al Patrimoniului în timpul guvernării USL și fost blogger la publicația Adevărul, Alexandru Muraru a fost crescut în PNL Iași și făcut mare la București de către Ralu Fenechiu. De altfel, și Andrei Muraru a urmat calea fratelui său geamăn Alexandru, care de la președinte al Institutului pentru Investigarea Crimelor Comunismului a devenit consilierul lui Klaus Iohannis și membru în CA la TVR.

Ascensiunea copiilor baronilor liberali a fost de mai multe ori pătată de reacțiile iresponsabile și inoportune ale acestora în apărarea celor ce i-au educat în acest parcurs politic. Alexandru Muraru a fost dat afară de la redacția Adevărul.ro datorită încălcării flagrante a unor condiții pe care le-a agreat la începutul colaborării cu această publicație.

Mai exact, cei de la Adevărul.ro au considerat că un inacceptabil derapaj a avut loc în textul intitulat „O înfrângere cât o generație umilită: Tudor Chiuariu” scris de Alexandru Muraru, pentru că redacția nu acceptă promovarea intereselor personale politice sau financiare, precum aceasta și nu acceptă să se transforme într-un instrument al războiului politic.

Citeşte şi: Marele DEFECT al prezidenţiabilului Klaus Iohannis, în opinia lui Firea

Alexandru Muraru a fost consilierul lui Tudor Chiuariu la vârsta de 23 de ani, chiar când Chiuariu a fost Ministru al Justiției. Astfel, recunoștința învățăceilor s-a soldat până la acuze grave la adresa adversarilor îndrumătorilor lor.

Pentru a-l apăra pe Tudor Chiuariu, un infractor dovedit cu fapte săvârșite chiar din postura de ministru al Justiției, autorul materialului pe Adevărul.ro a lansat un atac virulent la adresa unui stâlp al sistemului de Justiție, anume președintei Înaltei Curți de Casație și Justiție, Livia Stanciu, despre care a scris că „e o incompetentă ceaușistă” și „un mediocru academic”.

Sesizarea vice-președintelui PNL Iași la CNCD cu privire la declarația Gabrielei Firea „Nu ești un om complet fără că crești un copil și consider că, din greșeală, dl Klaus Iohannis a spus ce gândea când a afirmat că, neinvestind în educația copiilor, a investit în case” este o directă vendetă politică lui Alexandru Muraru pentru că senatoarea PSD a atacat Prezidențiabilul ACL în slujba căruia se află fratele său, Andrei Muraru.

Citeşte şi: Emil Hurezeanu: Cum de Angelei Merkel nu-i crapă obrazul de rușine că n-are copii?

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ