Cruzime fără margini! Copil muşcat de un câine pitbull, care a atacat la comanda stăpânului

| 09 mai, 2014

Un minor de 13 ani din Brăila a ajuns la spital, după ce a fost muşcat de un câine pitbull, care s-a năpustit asupra băiatului,după ce a primit comandă de atac de la stăpânul acestuia.

Poliţiştii Postului de Poliţie Comunal Traian au fost sesizaţi de un minor de 13 ani, din localitatea Urleasca, despre faptul că, în timp ce se afla în curtea căminului cultural din sat împreună cu alţi tineri, s-a întâlnit cu Paul B., 19 ani, din aceeaşi localitate, care plimba fără botniţă un câine din rasa 'Pit Bull'.

Minorul a spus că, fără motiv, acesta a dat comandă de atac câinelui, care l-a muşcat de piciorul drept, fiindu-i provocate leziuni care au necesitat transportarea la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, unde a rămas internat timp de cinci zile.

'Victima se va prezenta vineri, 9 mai, la Serviciul de Medicină Legală Brăila, pentru a i se stabili numărul de zile de îngrijiri medicale necesare vindecării leziunilor, formulând plângere împotriva tânărului de 19 ani, pentru infracţiunea prevăzută de Art.12, alin.1, din O.U.G. 55/2002, privind regimul de deţinere al câinilor periculoşi sau agresivi', a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, inspector principal, Jenel Şogor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ