Corneliu Vadim Tudor atac virulent împotriva unui realizator TV: "E ultima fosilă băsistă"

| 27 iun, 11:44

Corneliu Vadim Tudor, preşedintele PRM, îl pârăşte la DNA pe Radu Banciu, realizatorul emisiunii "Lumea lui Banciu" de la B1 TV. Într-o scrisoare deschisă, "tribunul" îl numeşte pe Banciu "bolnav mintal", iar televiziunea B1 "ultima fosilă băsistă, cu două milioane de euro datorii la stat".

În emisiunea "Lumea lui Banciu", difuzată de postul B1 TV în seara zilei de 19 iunie a.c., numitul Radu Banciu a depăşit orice limită a abjecţiei: mi-a atacat copiii, făcîndu-i hoţi (?!), întreaga mea familie, de altfel, în mintea lui bolnavă, fiind formată din hoţi (?!). Mai mult decît atît, dar într-un acces prelungit de delirium tremens, acest psihopat a minţit că eu l-aş fi înjurat (?!) pe dl. Martin Schulz, preşedintele Parlamentului European, şi că am fost un adversar al aderării României la structurile democraţiei occidentale. Este de neimaginat cum poate un individ să fabuleze în halul acesta - fără teamă de consecinţele penale!", afirmă liderul PRM, în scrisoarea deschisă, citată de ştiripesurse. ro.

"Tribunul" subliniază faptul că a fost decorat de Ion Iliescu pentru meritele în aderarea României la structurile euro-atlantice, iar liderul Parlamentului Europei i-a mulţumit pentru activitatea în legislativul european.

"Şi vine acum un primitiv cu sînge stricat, care prinde muşte şi a fost văzut vorbind cu vitrinele (?!), să falsifice realitatea! El, care spăla vase într-o pizzerie din Marsilia! El, care se lăuda că tatăl lui a fost acel procuror din Tg. Mureş care a pronunţat ultima condamnare la moarte din anii comunismului! El, care, în noiembrie 2010, şi-a început mizerabila emisiune cu aceste cuvinte infame: "Am să vă dau o veste bună: a murit Adrian Păunescu!". Aceeaşi mîrşăvie sub-umană a săvîrşit-o şi faţă de mama fraţilor Becali, care, bătrînă şi invalidă, murise înecată - paranoicul analfabet jubila! Doamne, în ce ţară trăim? Cum poate fi tolerat, în spaţiul public, un asemenea nemernic, care se bucură de moartea altora?", mai scrie Corneliu Vadim Tudor.

"Solicit să analizaţi caseta emisiunii respective şi să aplicaţi postului B1 TV cea mai drastică sancţiune. În măsura în care n-o veţi face, funcţionarea CNA nu va mai avea nici o justificare. Numele meu, cel al fratelui meu, generalul ing. Marcu Tudor, al surorilor mele, al fiicelor mele - nu apar în nici un denunţ, în nici o anchetă, tocmai pentru că sîntem creştini practicanţi şi în familia noastră cinstea nu e o virtute, e o religie", le mai transmite Corneliu Vadim Tudor membrilor CNA.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ