Relaţia lui Ştefan Bănică Jr. cu Lavinia Pârva a ajuns în The Telegraph

| 18 sep, 2013

Cele două vedete de pe plaiurile mioritice nu au ajuns în atenţia celebrului ziar britanic The Telegraph, dar jurnaliştii de la site-ul Realitatea.net ar vrea să ne ducă inducă în eroare.

Astfel, ştirea ce are ca titlu "Lavinia Pârva, atacată dur pe Facebook pentru relaţia cu Bănică jr.", conţinea în primele paragrafe doar informaţii  despre consumul de zahăr şi dependenţa pe care o creează, având ca sursă cotidianul britanic The Telegraph.

Mostră de jurnalism marca Realitatea.net.

După ce au titrat "Lavinia Pârva, atacată dur pe Facebook pentru relaţia cu Bănică jr.", cei de la Realitatea.net ne descriu în lead-ul ştirii (n.r. partea introductivă a acesteia), că zahărul a devenit cel mai periculos drog, având ca sursă cotidianul britanic The Telegraph.

 

Apoi, textul este despre cum Lavinia Pârva a fost insultată de fanii de pe Facebook pentru relaţia cu Ştefan Bănică Jr.

Nu ştim ce legătură are The Telegraph, relaţia lui Ştefan Bănică, Facebook şi cel mai periculos drog, dar poate o sa ne lumineze jurnaliştii de la Realitatea.net.

(Aici puteţi citi ştirea reală a cărei sursă este cotidianul The Telegraph)


loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ