Cozi imense la vamă. Tiruri pe kilometri întregi şi aproape patru ore de stat la Nădlac II

| 16 apr, 13:01

O coloană de camioane care se întinde pe mai mulţi kilometri s-a format, luni dimineaţa, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, din judeţul Arad, la ieşirea din ţară, astfel că şoferii aşteaptă până la patru ore pentru a li se verifica documentele.

Potrivit aplicaţiei Poliţiei de Frontieră care monitorizează traficul la graniţă, timpii de aşteptare la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, din judeţul Arad, au crescut, luni dimineaţa, la 220 de minute, pe sensul de ieşire din ţară pentru camioane.

Astfel, o coloană de camioane care se întinde pe mai mulţi kilometri s-a format la ieşirea din ţară. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră, se lucrează la capacitate maximă, fiind deschise cinci artere pe sensul de ieşire pentru camioane.

Potrivit Mediafax, şi la vama Vărşand, tot din judeţul Arad, camioanele aşteptă 60 de minute pentru a ieşi din ţară, fiind deschise două artere pe sensul de ieşire din ţară iar la vama Petea, din judeţul Satu Mare, timpii de aşteptare au crescut la 120 de minute.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ