COZMIN GUŞĂ despre DARIUS VÂLCOV: "... un faliment total al noii generații politice"

| 28 mar, 12:34

Darius Valcov si Lavinia Sandru au intrat in atentia publica mai mult ca oricand de cand a izbucnit scandalul de coruptie al fostului ministru al Finantelor.

Dosarul lui Darius Valcov este din ce in ce mai spectaculos pe zi ce trece iar ancheta procurorilor DNA scoate la iveala detalii uimitoare.

Daca primele acuzatii vizau o mita de 2 milioane de euro luata in calitate de primar al Slatinei, usor, usor procurorii au venit cu noi si noi detalii despre seifuri pline cu tablouri si lingouri de aur, despre opere de arta ascunse in pereti si in cavouri, proprietati din Elvetia trecute pe numele surorii sale, Roxana Valcov iar ancheta este inca in curs de desfasurare.

Analistul politic Cozmin Gusa a comentat si el pe tema acestui scandal. Interesant este insa faptul ca el este chiar nasul de cununie al sotilor Darius Valcov si Lavinia Sandru, dar si seful Lavinei Sandru.

"Dacă doar 10 la sută, din ceea ce se spune despre Darius Vâlcov e adevărat, pentru mine e o mare durere personală. Nu doar pentru faptul că suntem rude prin alianță, eu fiind nașul Laviniei Șandru și al lui Darius Vâlcov, dar și al fetiței lor, dar și pentru faptul că atunci când am condus campania electorală a PD-ului, în 2004, Darius a fost premiantul clasei și un primar, din noua generație, care speram că promite și într-adevăr, la nivel de administrație a Slatinei (…) deci dacă doar 10 la sută ar fi adevărat, asta înseamnă un faliment total al noii generații politice, al cărui vârf sau unul dintre vârfuri, cel puțin, la nivel administrativ, dar care a și confirmat în funcția de ministru de Finanțe, ar fi Darius Vâlcov”, a declarat Cozmin Gusa intr-o emisiune a postului de televiziune pe care il patroneaza.

Citeşte şi: De POVESTE! Poze din imperiul ASCUNS de Vâlcov în Elveţia, pe numele surorii sale GALERIE FOTO

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 mai, 14:54
Cezara
Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitateanoastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:[email protected]
28 mar, 13:19
informatii abonati
DOI GOLANI HOTI SI TRDATORI
GUGUSA MOCIRLA,ZVALCOV CIMITIR SI RARES BOGDAN-BULANGIUL
3 MARI HOTI AI POPORULUI ROMAN.LA OSUAR CU EI,IN ACEEASI
STICLA CU FORMOL.ASA VOM SCAPA DE SATANISTI.HUO,DRACILOR
28 mar, 13:03
liviuioan
--RUCSACUL GUSAT--
Atasat de TATUC, marelui--geo-polo de pe vremea lui ADRIAN NASTASE si centuristele vesele , preocupate cu racolarea baietilor destepti si mare iubitoriu de frumos . E greu sa sari din cerc, mai ales cand apar dovezi ca inca din 2011 se stia despre ce vraji fac--TINERII FRUMOSI SI VESELI---blejnar--tatucul--berna-boc .Sa speram ca dupa inca o vizita de lucru la RARESELUL GUSAT--maistru-ION CRISTOIU--NE VA INFORMA ASA SUBTIL--noi vom citi printre randuri .
28 mar, 13:24
basescu,criminalul de romani
DOI GOLANI HOTI SI TRDATORI
GUGUSA MOCIRLA,ZVALCOV CIMITIR SI RARES BOGDAN-BULANGIUL
3 MARI HOTI AI POPORULUI ROMAN.LA OSUAR CU EI,IN ACEEASI
STICLA CU FORMOL.ASA VOM SCAPA DE SATANISTI.HUO,DRACILOR

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ