CRIMINALA RECIDIVISTĂ de la METROU a fost PRINSĂ!

| 13 dec, 09:31

Criminala care a împins o tânără pe linia de metrou de la Dristor 1, care a decedat în urma impactului cu trenul, a fost prinsă de polițiști în cursul nopții de marți spre miercuri de poliția Capitalei. Anchetatorii bănuiesc că femeia ar avea probleme psihice.

UPDATE 9.00 - La audieri, femeia care a împins o tânără în fața metroului, în stația Dristor 1, a fost incoerentă și nu a putut furniza anchetatorilor informații care să lămurească ce a motivat-o să comită crima. O ipoteză pe care se merge este că femeia a avut un conflict la serviciu, cu fosta ei șefă, iar din acest motiv ar fi prins ură pe femei. Nu este exclus nici ca femeia să aibă probleme psihice, scrieLibertatea.

După ce în mediul online a apărut informația conform căreia victima incidentului șocant este însărcinată, teoria șocantă a fost infirmată de posesorea contului de Facebook care și-a asigurat prietenii că este bine.

UPDATE 6.30 - Criminala de la metrou a fost prinsă, în noaptea de marți spre miercuri. Anunțul a fost făcut de Poliția Română: „Felicităm echipa Brigăzii de Poliție Transport Public București, pentru profesionalismul de care au dat dovadă, depistând principala suspectă în cazul omorului de la stația de metrou Dristor 1. Ei sunt, astăzi, EroiiZilei”.

„La această oră procurori din cadru Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti audiază în calitate de suspect, la sediul Poliţiei Capitalei, persoana bănuită de săvârşirea faptelor din staţiile de metrou Costin Giorgian şi Dristor 1. Anterior, în cursul nopţii, poliţişti ai Brigăzii de Poliţie Transport Public Bucureşti au depistat o femeie în vârstă de 36 de ani, ale cărei semnalmente corespundeau cu cele ale persoanei căutate şi au condus-o la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au comis faptele”, precizează IGPR.

Apoi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, a transmis mai multe informații în cadrul unei conferințe de presă.

Știrea inițială

Femeia a ucis o tânără după ce a împins-o în fața metroului și a încercat să omoare o altă fată, în același mod. Suspecta este în libertate iar polițiștii fac apel la populație să îi sesizeze de urgență dacă o văd pentru ca ucigașa să nu repete un astfel de gest criminal, chiar și la suprafață, în fața tramvaielor sau a altor mijloace de transport în comun. Este un caz fără precedent în ultimii ani.

Crimă orobilă la stația de metrou Dristor 1. O tânără, în vârstă de 25 de ani, a murit după ce a fost împinsă în fața garniturii de tren care intra în stație. Fata se afla la mijlocul peronului și, din spusele martorilor, se uita la telefon. Profitând de momentul de neatenție al fetei, o femeie a împins-o, brusc, în fața garniturii. Gestul ucigaș, făcut cu repeziciune, nu a fost observat de ceilalți călători care, în momentul în care mecanicul a frânat, au crezut că tânăra s-a aruncat sau a căzut accidental. Așa ne-au spus, de altfel, inițial și lucrătorii Metrorex, prezenți la fața locului. Așa au crezut, în primă fază, și polițiștii. „Era atentă la telefon și, când a venit metroul, din cauza suflului, în loc să facă un pas înapoi, a făcut unul în față și a lovit-o capătul din față al garniturii”, a spus, sigur pe el, un lucrător Metrorex.

După ce trupul neînsuflețit a fost scos de pe șine, la fața locului au fost chemați criminaliștii de la Serviciul Omoruri. Aceștia au cerut să vadă imaginile surprinse de camerele de luat vederi și, atunci, au avut un șoc. Au observat gestul ucigaș al unei femei care, pur și simplu, a îmbrâncit-o pe tânără înspre primul vagon al trenului. „Nu a fost observat niciun fel de discuție sau dispută între victimă și autoare”, a explicat Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei. Martorii spun că fata ar fi fost izbită la cap de primul vagon al garniturii și s-a prăbușit pe șine. Astfel, un aparent caz de sinucidere a devenit un omor.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ