Crin a pierdut simțul realității. Sau cum vinde actualul șef al PNL pielea ursului din pădure

| 03 apr, 2014

Prestanța lui Antonescu din cadrul interviului de aseară ne-a lămurit și de această dată că liberalul a prierdut simțul realității și că porecla Răzgândeanu i se potrivește perfect.

În ceea ce privește modul în care Crin se reportează la Băsescu, șeful PNL dă semne clare că ar suferi de Sindromul Stockholm, comportându-se întocmai precum o victimă care se atașează de călau. Ștergând cu buretele obiectivele și acțiunile care cu puțin timp în urmă îl poziționau, alături de USL, drept cel mai înfocat critic al președintelui, Antonescu a ajuns o copie fidelă a lui Băsescu.

Fie că vorbim de ieșirile colerice și paranoide, fie că vorbim de retorica anti-guvernamentală sau modul de adresare – Victor Viorel – toate vin ca o confirmare a faptului că Răzgândeanu nu-l mai vede pe Băsescu ca pe un adversar, ci ca pe un mentor, un model de urmat.  Ceea ce este cu adevărat dureros pentru cei 7,4 milioane de români care au votat pentru demiterea președintelui în 2012, exprimându-și dorința schimbării regimului pe care acesta l-a istaurat de când se află în fruntea statului, este faptul că Antonescu a renunțat de tot la la această luptă. Afirmații de genul „Lupta cu Băsescu s-a încheiat, e un om la finalul mandatului”, „Ar putea emite ipoteza că sunt şantajat, ceva cât de cât credibil”, „Ponta nu va mai fi premier, dacă ajung președinte”, nu fac decât să completeze imaginea, profilul unui Băsescu reloaded.

În paralel cu lupta aprigă împotriva foștilor colegi de alianță, Antonescu  dă din coate să se poziționeze drept un candidat redutabil în cursa prezidențială. După ruperea USL, atât PNL, cât mai ales Antonescu au resimțit o cădere bruscă în sondaje, acest lucru prevestind un eșec total la europarlamentare și prezidențiale. Cu toate astea, Crin a pierdut simțul realității și încearcă să vândă românilor pielea ursului din pădure - Eu mă consider favorit la Cotroceni. Am avut, pe analize calitative, un recul mai marcant decât al PNL, lucru perfect explicabil din faptul că, atât în susţinerea mea, cât şi în votul PNL, se aglomerau încă voturi de la PSD. Am văzut sondajul în care am 12 procente, permiteţi-mi să lupt cu aceste sondaje şi să intru în turul II!.

Față de Crin Antonescu din 2009, actualul Răzgândeanu însumează toate neregulile pe care omul politic îmbătat la gândul puterii, de ambiția otrăvitoare și de interesul propriu le manifestă. Cert este că liberalul a pierdut simțul realității.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 apr, 2014
anna
De ce te bagi ,ma,in seama?VRei sa vada lumea cat esti de prost sau ai luat banu'si-ti faci jobul?
04 apr, 2014
anna
Se zice ca orice rau e spre bine!Ma gandescu cu groaza daca ne-am fi pacalit votand o canalie de 2 lei ca Antonescu.E intr-atat de aerian,incat ne-ar fi pus in situatia de a-l regreta pe nesimtitul neamului.Nu-mi vine sa cred ca cei din jur [unii] l-au acceptat ca sef si ca un ins cu asa o minte bolnava a putut fi profesor,fie si la tara.
04 apr, 2014
cantautor
in schimb PSD nu a pierdut simtul realitatii...
La Mehedinti si-a facut o feuda...
Feudalul Duicu vroia om la DNA...
Politia lui Ponta,mana-n mana cu PSD-ul(partial la racoare,30 zile)
multumim din inima partidului socialist +ala micu+gen.Nicolicea

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ