Crin Antonescu a DEZVĂLUIT cum putea Victor Ponta să scape de Iohannis

| 27 noi, 2014

Fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, a dezvăluit cum ar fi putut premierul Victor Ponta să scape de candidatul Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale.

Crin Antonescu a dezvăluit că la ruperea USL l-a avertizat pe Victor Ponta cu privire la Klaus Iohannis, cel care a fost văzut drept principalul motiv al despărțirii dintre PSD și PNL, scrie dcnews.ro.

"USL-ul s-a rupt nu pentru că nu a fost pus Iohannis, ci pentru că au fost schimbați dl Chițoiu și dl Stroe. Dl Ponta n-a putut să accepte asta, pentru că era o soluție extrem de confortabilă.

Până la urmă, dacă e să discutăm, hai să discutăm de dl Ponta! I-am spus la plecare (n.r. - ruperea USL): 'Vezi, nu vrei să-l pui pe Iohannis vicepremier. Cine știe ce altceva va ajunge Iohannis și s-ar putea să te coste și mai mult decât faptul că nu l-ai pus vicepremier'", a declarat fostul lider liberal.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 noi, 2014
anonim
Polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d.ro

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ