Crin Antonescu consideră că Victor Ponta are prima şansă la prezidenţiale

| 17 apr, 2014

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi seara, la Realitatea Tv, că Victor Ponta are prima şansă la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie.

'Domnul respectiv oricum are prima şansă. Eu (...) am mai candidat o dată şi ştiu că nu e rentabil, că nu se face, eu sunt liber, uneori chiar în detrimentul şanselor mele, dar e libertatea mea şi sunt şansele mele (...) eu îmi permit să fiu realist, să mă comport normal, (...) să spun că din multe motive, în acest moment cel puţin, candidatul PSD Victor Ponta are prima şansă', a declarat liderul PNL.

Crin Antonescu consideră că principalul atu al lui Victor Ponta, pentru care are o şansă importantă la alegerile prezidenţiale, este 'aparatul politic care se numeşte PSD' şi care, 'chiar dacă primeşte lovituri de imagine' este în continuare foarte puternic.

'Pentru a fi preşedintele României, principalul său atu şi pentru care spun că are o şansă foarte importantă şi o spun de mult (...) este aparatul politic care se numeşte PSD. Aparat care chiar dacă primeşte lovituri de imagine (...) cu Justiţia, mai pierde un membru important, (...) aparat care este, din păcate spun eu, din păcate pentru România, din păcate pentru Victor Ponta, din păcate chiar şi pentru PSD, în continuare, în România lui 2014, foarte puternic', a punctat Crin Antonescu. 

Preşedintele PNL a explicat că PSD rămâne un partid puternic pentru că din România, în ultimii ani, nu au plecat oamenii din baza electorală a acestei formaţiuni, ci cei cu potenţial de libertate şi mai puţini manipulabili.

'Din punctul acesta de vedere, dominaţia PSD-ului pe stil vechi şi incapacitatea lui de a se schimba, că o maşină, câtă vreme rentează, chiar dacă nu arată bine, chiar dacă scoate zgomote ciudate, se deplasează oamenii cu ea şi atunci rămâne în continuare acest partid mare, cel mai mare din România', a subliniat Crin Antonescu. 

El a ţinut să adauge că PSD îi dă lui Victor Ponta 'o mare şansă de a fi preşedinte, dar îi omoară orice şansă de a fi un preşedinte bun'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 apr, 2014
Marin
ne-ai pricopsit
cu acest gunoi uman! PSD nu ar fi castigat alegerile, fara coalitia cu PNL. Daca reuseste acest rebut uman, tara e pierduta!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ