Crin Antonescu, despre Ponta: Amândoi avem beteşuguri fizice temporare: el la genunchi, eu în cot

| 12 iun, 13:28

Senatorul PNL Crin Antonescu a afirmat, vineri, întrebat de un jurnalist dacă a mai discutat cu premierul Victor Ponta, că a vorbit cu acesta şi a constatat că amândoi au "beteşuguri fizice temporare": prim-ministrul la genunchi, iar el în cot, transmite Agerpres.

"Am vorbit adineauri (cu Ponta - n.r.) pentru că am făcut un schimb de experienţă - avem amândoi ceva beteşuguri fizice temporare: dânsul la genunchi şi la mine în cot", a declarat Antonescu, la Palatul Parlamentului.

Citeste si: Antonescu: Am venit de teamă să nu scape Guvernul la un vot

Pe de altă parte, senatorul liberal s-a referit la discursul pe care l-a susţinut la moţiunea de cenzură din 2012, când a căzut Guvernul Ungureanu, apreciind că Victor Ponta este unul dintre "ungurenii" despre care a vorbit în discursul respectiv.

"Dacă mi-aţi adus aminte de discursul din 2012 e foarte citat un pasaj pe care l-am avut privitor la capacitatea sistemului de a produce noi şi noi ungureni. Între timp s-a întâmplat că am constatat că unul dintre aceşti ungureni e şi domnul Ponta", le-a spus Antonescu jurnaliştilor.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ