Crin Antonescu: Este un moment dramatic, sunt alături de Gigi Becali şi familia sa

| 21 mai, 2013

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marţi că are un sentiment de "profundă tristeţe" şi de "solidaritate în plan uman" faţă de situaţia lui George Becali, menţionând că nu crede că dacă acesta ar fi rămas europarlamentar, situaţia actuală ar fi fost alta.

Antonescu a fost întrebat dacă regretă, în contextul condamnării lui George Becali, susţinerea acestuia în alegerile de anul trecut pentru a deveni parlamentar USL.

"Eu nu pot să regret decizia altcuiva, decizia domnului Becali de a renunţa la Parlamentul European, la mandatul de acolo, de a candida în România şi de a veni în Parlament. A fost o decizie strict a domniei sale. Discuţia noastră a început din momentul în care această decizie era luată, de aia am purtat-o", a susţinut Antonescu.

Liderul PNL a spus că are un sentiment de "profundă tristeţe şi de solidaritate în plan uman" şi că îi pare rău de deznodământul acestui proces.

Încerc un sentiment de profundă tristeţe şi de solidaritate în plan uman, îmi pare rău de ceea ce s-a întâmplat, de deznodământul acestui proces. Evident, nu comentez sentinţa, nu comentez dosarul, dar sunt omeneşte alături şi de Gigi Becali şi de familia sa, şi de toţi cei care suferă aşa cum ne imaginăm omeneşte că suferă familia şi cel în cauză într-o asemenea situaţie", a mai spus liderul PNL.

El a menţionat că afirmaţiile sale de solidaritate nu sunt făcute pentru că a fost un coleg de partid, ci pentru că George Becali este o persoană pe care o cunoaşte şi e un om pentru care i se pare "normal" să aibă aceste "sentimente".

"Nu cred, pe de altă parte, că dacă domnul Becali era în Parlamentul European şi deznodământul procesului e de presupus... ar fi fost acelaşi, nu? Nu cred că s-ar fi întâmplat altceva decât lucrurile atât de dramatice care se întâmplă cu un om în urma unei astfel de sentinţe", a mai susţinut preşedintele PNL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ