CRIN ANTONESCU rupe tăcerea: Ce spune despre trecutul cu KLAUS IOHANNIS

| 26 aug, 22:35

Crin Antonescu a ieșit de pe scena politică, deși încă mai este senator al PNL. Fostul președinte al liberalilor a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Klaus Iohannis, înainte de a se petrece ruptura dintre cei doi.

”Nu pot să spun că am avut prietenie cu Klaus Iohannis. Am avut un spațiu foarte larg...Nimeni nu e de vină de ceea ce crede sau imaginează un altul despre sine. În politică, relațiile sunt de tip contractual, pragmatic, nu e bine să ceri mai mult. Suntem de aceeași generație, de aceeași vârstă, de aceeași profesie. Uneori am dus discuția dincolo de spațiul a ceea ce voiam să facem la partid.”, a spus Crin Antonescu la Realitatea TV.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 oct, 19:43
LENIN ,STALIN SI MOLOTOV
2 NAPARCI MOARTE DUPA SANGE
DOI OLIGOFRENI ORDINARI,CARE AU VANDUT ,SI VAND ROMANIA.
AMANDOI INCHISI PE VIATA,SAU OMORATI CU 20 MILIOANE DE FLEGME INTRE
OCHII LOR BELITI DE SATANA.HUO,BOSCHETARILOR
27 aug, 15:04
Ioan
Oportunitate la indemana tuturor! Oferim tuturor celor ambitiosi o cale serioasa, relaxanta si de incredere prin care isi pot rotunji veniturile, cu o activitate simpla, in timpul liber. Rezultatele si castigurile se vor vedea imediat, chiar din prima luna. Grabiti-va si cereti acum detalii la adresa de email: [email protected]
26 aug, 22:58
Gabriel
pentru un viitor mai bun
Start bani luna asta!
Acum stie toata lumea ca ne-am extins foarte mult, dar mai avem nevoie de colaboratori, pentru ca avem planuri foarte mari pentru viitor! Vrem extindere si mai mare! Tu vrei sa castigi bani repede, cu o activitate bine organizata si interesanta? Atunci vino acum in echipa noastra! Solicita mai multe detalii si informatii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ