Crin Antonescu, implicat în scandalul de corupţie de la Cluj. Cine face acuzaţiile

| 16 iun, 2014

Zvonuri privind o anume implicare a fostului presedinte al PNL Crin Antonescu in scandalul de coruptie de la Cluj instrumentat de procurorii DNA impotriva presedintelui CJ Cluj, Horia Uioreanu au mai fost. Acum ele insa devin oficiale printr-o scrisoare deschisa trimisa de un senator PSD catre presedintele Traian Basescu si catre senatorul Crin Antonescu.

Senatorul PSD Liviu Marian Pop sustine nici mai mult si nici mai putin faptul ca senatorul Crin Antonescu ar fi fost santajat de presedintele Romaniei pentru a-l forta sa se retraga din fruntea PNL si din calitatea de prezidentiabil.

Într-o scrisoare deschisă trimisă lui Traian Băsescu și Crin Antonescu, senatorul Liviu Marian Pop le amintește celor doi că „fiecare minciună are termen de valabilitate”, Pop deconspirând faptul că Băsescu l-a șantajat pe Antonescu cu „probe și înregistrări incriminatoare referitoare la mita de la preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu”, relateaza stiripesurse.ro care citează  presalocala.com

„Fiecare minciună are termen de valabilitate, iar fiecare adevăr iese mereu la iveală. Avem informații clare că președintele Băsescu a avut o întâlnire de grad zero în data de 10 februarie anul curent cu domnul Antonescu, în care conducătorului liberalilor i s-au adus la cunoștință că există probe și înregistrări incriminatoare referitoare la mita de la preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu. Scopul a fost unul singur, se pare că Băsescu i-a cerut lui Antonescu să se retragă de la prezidențiale, vehiculând varianta Ponta – președinte, Antonescu – premier, scenariu care reiese din declarațiile lui Băsescu de a doua zi” le scrie senatorul maramureșean.

Acesta le mai adresează și trei întrebări celor doi lideri ai dreptei:

1. Domnule Băsescu, este adevărat că v-ați întâlnit în data de 10 februarie cu domnul Antonescu pentru a-i prezenta informațiile incriminatoare referitoare la șpaga de la Uioreanu?

2. Domnule Antonescu, e adevărat ca vi s-a cerut retragerea din cursa prezidențialelor în schimbul creării unei drepte unite sub conducerea lui Băsescu?

3. Domnule Băsescu, recunoașteți că i-ați asigurat protecție lui Antonescu în acest dosar?

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ