Crin la România TV - I love you Băse

| 07 apr, 2014

De ceva vreme Antonescu nici nu se mai sinchisește să-și ascundă băsismul.

Dacă până acum mai încerca să disimuleze o oareșice aversitate față de președinte, acum vorbește liber despre înclinația sa către politica practică de Băsescu și colac peste pupăză se arată nedumerit de ce toată lumea îl condamnă. La intervenția de aseară, de la România TV, Antonescu a ținut neapărat să mai dea un picior în gură celor care au votat în 2012 USL cu speranța că ajuns la Cotroceni liberalul va pune capăt regimului lui Băsescu. Din nefericire pentru cele 7,4 milioane de români, mesajul transmis ieri de Crin se traduce foarte simplu – I love you Băse!

Într-un mod penibil și de-a dreptul rușinos, Antonescu argumentează apropierea de Băsescu prin faptul că președintele a pierdut mult din puterea pe care a deținut-o până acum, motiv pentru care el s-a hotărât să-l lase în pace să-și vadă liniștit de viață. "Nu mai avem pe ce să dăm bătălia cu Traian Băsescu. Cu cât are Traian Băsescu mai puțina putere, cu atât scade și tonul meu. E evident că are mai puțină putere". Se impune a fi făcută o mențiune - după anii în care a luptat alături de PSD pentru a pune capăt hegemoniei președintelui, Crin se pare că nu a înțeles că bătălia se duce pentru a desființa regimul instaurat de Băsescu, care riscă să continue și după ce cucul pleacă de la Cotroceni în cazul în care locul lui va fi ocupat de unul dintre discipolii lui.

Pe lângă greșeala capitală de se schimba la 180 de grade și de a înșela încrederea celor care l-au susținut în activitatea din ultimii ani, Antonescu îl copiază pe Băsescu și în ceea ce privește relația cu mass-media. Astfel, Răzgândeanu pare să-și fi propus să intre în război cu orice televiziune și orice moderator care îndraznește să ridice niște probleme importante și să pună întrebări incomode în speranța de a înțelege motivele pentru care liberalul și-a asumat politica lui Băsescu. "Eu refuz acest tribunal de fiecare seară de la dumneavoastră și Antena 3, în care trebuie să răspund de ce nu mi-am făcut datoria să-l înjur pe Traian Băsescu. Nu riscăm să plictisim cu această temă?", declara Antonescu aseară cu spume la gură.

Ceea ce nu înțelege însă Crin este că românii simt nevoia unei clarificări cu privire la haosul pe care l-a generat pe scena politică românească într-un an cu o miză extraordinară pentru toți românii, dincolo de motivele copilărești pe care le-a prezentat ca fiind motive, lucru posibil doar cu ajutorul presi. Plus de asta, Antonescu trebuie să-și tempereze ieșirile agresive față de reprezentanții media, singurii în măsură să-i ofere liberalului șansa de a-și transmite mesajele.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 apr, 2014
Florin Economistul
Planul de darimare a regimului Basescu
a fost doar unul din punctele programului de guvernare USL. In Decembrie 2012 Basescu si oamenii lui din PDL au suferit o infringere zdrobitoare in lupta pentru Palatul Victoria, iar putin mai tirziu au partidut chiar si partidul PDL. In cateva luni va trebui sa predea si Palatul Cotroceni (Basescu este fila de poveste, in cel mai fericit caz al lui va ramane tatucul spiritual al unui partid de microbuz). La finele anului trecut pesedistii au format o noua majoritate parlamentara sub sigla unei noi aliante politice (USD) iar acum lupta sa destructureze PNL si sa absoarba cati mai multi liberali sub tutela lor. Liberalii efectiv traiesc dejavu-ul ruperii aliantei DA (ii paste aceasi soarta). Obiectivul "sistemului" a ramas acelasi: acapararea ambelor palate si a puterii totale. Planurile de reforme autentice ale statului (reorganizarea administrativa, reforma constitutionala, etc) s-au dus pe apa Simbetei.
08 apr, 2014
Toni
Prostii
Chiar ne credeti prosti pe toti?! Ponta chiar a vrut, si a reusit sa dea un sut PNL-ului de la guvernare. Pentru Oprea s-a putut si ministru la MAI si vicepremier, pentru Johannis Ponta a zis un mare NU tocmai ca sa plece PNL de la guvernare si apoi sa poata spune " ati rupt USL-ul, voi pnl-istii". Mare jigodie Ponta. Cel care l-a creditat in continuare pe base este Ponta cu cvorumul pe care l-a acceptat singur, fara sa se consulte cu Antonescu, prin pactul pe care l-a semnat (iar Antonescu nu) cica spre binele poporului (hai, ma lasi). Dar tineti cont, nu toti suntem prosti.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ