Crin o desființează pe Norica Nicolai: S-a descalificat! Mahala!

| 26 iun, 2014

Dupa atacul virulent pe care Norica Nicolai l-a lansat la adresa lui Crin Antonescu si a Adinei Valean, liberalul a avut un raspuns foarte dur spunand ca Nicolai s-a descalificat, avand o atitudine de mahala.

”Nu as vrea sa vorbesc despre doamna Norica Nicolai, ci despre mahala. Ea s-a descalificat. Asta e un succes, sa avem doi vicepresedinti romani in PE. A venit si a poevestit cum am negociat. E o prostie. Nu am o asemenea putere de negociere. Daca o aveam, eram presedintele Romaniei. Nu se duce nimeni la PPE sa spuna ce vrea el acolo. Ce facut doamna Nicolai m-a surprins. Adina Valean are o cariera pe care si-a construit-o inaite sa fiu eu presedinte PNL. E ceva neclar aici. Iar e o informatie falsa, am solicitat cu Guy Verhofsdat, despre o asezare. El a vorbit explcit despre Adina Valean. Şapte ani Adina Vălean a reprezentat la vârf grupul ALDE. Avea un nume, avea o cotă, care nu putea fi impusă nici de Antonescu, nici de Băsescu. Ea nu s-a amestecat în politica internă. Doamna Nicolai a intrat într-o situaţie încurcată pe care nu vreau să o comentez. Doamna Nicolai a mai dat o informaţie greşită. PNL nu a fost amânată pentru septembrie cu intrarea în PPE. Nu e adevărat că am intrat pe uşa din spate”, a spus Antonescu la Realitatea TV.

Citeşte şi: Norica Nicolai spală pe jos cu familia Antonescu-Vălean

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ