Cristi Movilă este noul Country Manager VTEX România

| 09 oct, 11:13

VTEX, furnizor global al platformei unificate de comerț pentru companii mari și una dintre cele mai importante platforme ecommerce din lume, potrivit IDC MarketScape și Gartner, îl numește pe Cristi Movilă în funcția de Country Manager la VTEX România, de la 1 octombrie.

„Tot mai mult punem împreună expertiza noastră globală cu know-how-ul local și, prin faptul că îl avem pe Cristi Movilă în echipă, care cunoaște foarte bine piața locală de ecommerce, suntem pregătiți să accelerăm prezența în România și să punem la dispoziția clienților  mai multe resurse, informații și know-how, pentru a-i sprijini în dezvoltarea afacerilor”, spune Rafael Campos, Sales VP pentru Europa la VTEX.

România este o regiune tot mai importantă în ecosistemul VTEX, strategia pe piața locală vizând creșterea echipei, extinderea prezenței și susținerea clienților, oferind mai multe resurse, informații și know-how.

„În noul rol, îmi propun să consolidez poziția VTEX în România, astfel încât compania să devină principalul furnizor de soluții ecommerce pentru piața locală și pentru Europa Centrală și de Est și un partener cu experiență pentru clienții noștri. Vom crea o echipă puternică în România care, împreună cu echipele noastre globale, va oferi cele mai bune soluții de comerț electronic pentru companii mari și mijlocii”, spune Cristi Movilă, Country Manager VTEX România.

România este primul centru VTEX din regiune și parte importantă din strategia companiei de extindere în Europa Centrală și de Est. Pentru România, strategia VTEX vizează atingerea unui număr de 8 clienți până la finalul acestui an și dublarea începând de anul viitor.

Cristi Movilă şi-a început cariera în comerțul electronic la 18 ani, când, în primul an de facultate, a lansat unul dintre primele magazine online de încălțăminte din România, pentru un brand local. Absolvent al Facultății de Informatică și al unui masterat în Inginerie Software, ambele în cadrul Universității București, a câștigat apoi experiență în Coty Cosmetics și, ulterior, în cadrul grupului Otter Distribution, unde s-a ocupat de strategia omnichannel, pentru toate brandurile din portofoliu, în România și în afara țării.

Despre VTEX

VTEX este singura platformă multi-tenant True Cloud Commerce™ pentru piața de ecommerce, bazată pe o infrastructură cloud flexibilă, care generează rate de conversie mai mari, TCO scăzut și ajută la creșterea loialității clienților față de retaileri. Utilizarea VTEX SmartCheckout™, o tehnologie patentată de plată online fără parolă, sigură și intuitivă, oferă o soluție superioară și fără cusur pentru comerțul digital, o soluție unică complet adaptabilă, unificată și care ține pasul cu așteptările în continuă schimbare ale clienților. Companiile care utilizează platforma VTEX înregistrează o creștere medie de 54% a ratei de conversie și un nivel semnificativ redus de abandon al coșului de cumpărături. Platforma VTEX  rulează în peste 3.000 de magazine online, din peste 25 de țări, și este utilizată cu încredere  de retaileri și  branduri de top, precum: Sony, Walmart, McDonalds, Whirlpool, Coca-Cola, Lancôme, Pandora, Avon și LEGO.  Începând cu anul 2017, VTEX a fost inclus în clasamentul Gartner Magic Quadrant pentru comerț digital.

Tag-uri: VTEX
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ