Cristian Adomniţei acuză PSD de INDIFERENŢĂ faţă de proiectele Moldovei

| 30 aug, 2014

Preşedintele CJ Iaşi, Cristian Adomniţei, co-preşedintele ACL Iaşi, a declarat sâmbătă că, deşi mereu a primit cele mai multe voturi din această regiune, PSD a arătat indiferenţă faţă de proiectele Moldovei.

'Deşi mereu a primit cele mai multe voturi din regiunea noastră, PSD a arătat indiferenţă faţă de proiectele Moldovei. Legiferarea traseismului arată disperarea PSD, care recurge la practici din perioada de tristă amintire 2000-2004, şi dispreţ faţă de statul de drept pentru a se înstăpâni peste toată România', a afirmat liberalul Cristian Adomniţei, sâmbătă, la finalul întâlnirii conducerii ACL Iaşi.

La rândul său, Dumitru Oprea, liderul filialei ieşene a PDL, a spus că ultimatumul dat de PSD primarilor înseamnă, în fapt, 'dorinţa monstruoasă a partidului-stat de a anihila orice formă de opoziţie'.

'Disperarea pleacă de la numărul de primari: la nivel naţional, ACL are 1.550 de primari, pe când PSD are 1.100. Această diferenţă este coşmarul lui Ponta. 25 de ani de democraţie sunt aruncaţi la gunoi într-o şedinţă de Guvern patronată de ucenicul lui Adrian Năstase', a declarat Dumitru Oprea.

Prezent la eveniment, Mihai-Răzvan Ungureanu, prim-vicepreşedinte al PDL, a afirmat că e timpul ca Moldova să arate PSD că 'vremea minciunii, ca program de guvernare, a luat sfârşit'.

'Iaşiul, în istoria sa, a fost un centru care a generat schimbare în momentele esenţiale ale României. Avem nevoie de fiecare ieşean pentru a pune capăt arbitrariului şi fărădelegii partidului-stat. Vom câştiga Preşedinţia României, pentru că ţara noastră are nevoie de mai multă sobrietate, mai multă demnitate şi mai mult respect faţă de lege. Cu Klaus Iohannis preşedinte, România va alege calea europeană', a declarat Mihai-Răzvan Ungureanu.

Liderii ACL se vor întâlni, duminică, la Teatrul Naţional Iaşi, în cadrul unei reuniuni comune a grupurilor parlamentare PNL şi PDL. La eveniment vor fi prezenţi Klaus Iohannis, Vasile Blaga, Cătălin Predoiu, Mihai-Răzvan Ungureanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ