Cristian Bodea, PNL: Ioţcu va fi SUSPENDAT automat. E foarte bine că se face curăţenie

| 24 iul, 14:47

Senatorul PNL Cristian Bodea a declarat vineri, că preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Nicolae Ioţcu, va fi "suspendat automat" din partid, după ce a fost prins în flagrant de procurorii DNA în timp ce lua mită, potrivit Agerpres.

 

Liberalul a adăugat că, în opinia sa, este bine-venită o astfel de "curăţenie" şi în PNL, nu doar la PSD, pentru a avea un partid curat.

"Dumnealui, fiind prins în flagrant, va fi suspendat automat. E foarte bine că îi prind pe toţi chiar dacă ne-a fost coleg şi nu ne va mai fi mult timp de aici încolo. E foarte bine că se face această curăţenie. E foarte bine că se face şi la liberali, nu doar la PSD, pentru că vrem un partid curat, fără oameni care să stea cu mâna întinsă după şpăgi şi cu mâna în buzunarul cetăţeanului. Va fi suspendat din funcţie din partid, că altceva nu avem ce să îi facem. Fiind prins în flagrant, cred că va fi arestat şi va fi suspendat şi din funcţie de către prefect", a afirmat Bodea, vineri, într-o conferinţă de presă.

Citeste si: Preşedintele Consiliului Judeţean Arad, prins în flagrant când lua mită. ŞPAGA: 10.000 de euro

La rândul său, secretarul executiv al PNL, Radu Carp, a amintit că, potrivit statutului partidului, "în momentul în care o persoană este suspectată de acte de corupţie, ea se suspendă, iar, dacă este trimisă în judecată, practic nu mai face parte din partid".

Preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Nicolae Ioţcu, a fost prins în flagrant de procurorii DNA în timp ce primea 10.000 de euro mită, au declarat vineri surse judiciare.

Potrivit surselor citate, procurorii DNA - Structura Teritorială Timişoara efectuează percheziţii la domiciliul şefului CJ Arad, dar şi la Consiliul Judeţean.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ