Cristian Boureanu, prima reacție după BĂTAIA de la mare

| 04 aug, 11:06

Cristian Boureanu a fost implicat într-un mic scandal în weekend la malul mării. Fostul soț al Valentinei Pelinel s-a luat la bătaie cu un angajat al unui local de fițe din Mamaia, ambii combatanți ieșind șifonați din altercație. Se pare că totul a avut loc din cauza iubitei politicianului, însă domnul Boureanu neaga faptul că cineva l-ar fi atins.

"Nu a dat nimeni in mine, nu a fost nici un ospatar, a fost o problema cu un baiat care cara gunoiul si care nici macar nu lucreaza acolo. Eu nu eram atunci la masa, iar el s-a luat de fetele care ma insoteau. Pur si simplu, n-am reactionat in nici un fel, am mers la proprietari. L-am vazut, l-am identificat, am pus mana si am spus ca... "asta este". Am intrat apoi in zona de bucatarie si, intr-adevar, acolo a vrut sa fuga. Nu s-a atins nimeni de mine, nu a pus nimeni mana pe mine. Sunt prieteni cu toti trei proprietarii, cei care erau acolo " a declarat Boureanu pentru Cancan.ro.

Boureanu a precizat ca nu au fost luate nici un fel de masuri impotriva celui pe care l-a reclamat. "E un analfabet, nu stie sa scrie, nu stie sa citeasca si nu prea avea ce cauta in zona publica. Cand erau acolo sapte fete si doi baieti.... pur si simplu a si injurat si s-a facut ca da in ele" a explicat Boureanu.

Citeşte şi: Cristi Boureanu, SCANDAL colosal! S-a lăsat cu PUMNI și nu numai

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ