Fostul ministru de interne, Cristian David, a scăpat de arest

| 17 mar, 18:29

Cristian David ar putea fi eliberat din arestul preventiv, a decis Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Fostul ministru de interne poate fi însă plasat în arest la domiciliu, în dosarul în care este acuzat de luare de mită.

Înalta Curte de Casație și Justiție a respins cererea de prelungire a arestului preventiv pentru Cristian David și a decis înlocuirea acesteia cu arest la domiciliu. Decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs de către procurorii anticorupție.

Cristian David se afla după gratii din data de 22 ianuarie, iar duminică, 22 martie, va expira ordonanța de reținere.

Cristian David este acuzat de luare de mită. Potrivit DNA, Cristian David ar fi pretins în 2007 iar la data de 1 februarie 2008 ar fi primit suma de 500.000 de euro de la un denunțător, prin intermediar, pentru a-și exercita atribuțiile de îndrumare și coordonare a activității prefecților într-o modalitate care să asigure emiterea de către Comisia județeană pentru stabilirea dreptului de proprietate a titlului de proprietate asupra unui teren de 15 ha aflat în intravilanul municipiului Buzău.

Citeşte şi: REFERAT DNA: Noi detalii ies la iveală despre mita primită de Cristian David. Cum prefera fostul ministru să primească banii

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ