Cristian Diaconescu: Un preşedinte nepregătit poate crea mari probleme României

| 26 iul, 2014

Candidatul PMP la preşedinţia României, Cristian Diaconescu, a declarat sâmbătă, la Băile Tuşnad, că un 'preşedinte nepregătit' sau un 'preşedinte rău intenţionat' ajuns 'accidental' la Palatul Cotroceni ar putea crea mari probleme ţării şi cetăţenilor acesteia.

"Atâta vreme cât aceşti candidaţi nu sunt suficient de bine pregătiţi sau sunt rău intenţionaţi România va avea de pierdut (...) Dacă în mod excepţional nu voi intra în turul al doilea şi nu voi câştiga alegerile voi continua lupta împotriva lor', a afirmat Cristian Diaconescu, menţionând că va miza în acest scop atât pe sprijin intern, cât şi extern.

Cât priveşte unificarea forţelor de dreapta, Diaconescu a afirmat că 'ideea de unitate este logică', însă consideră că acest proces trebuie să se constituie pe un 'proiect de ţară' şi nu doar pe dorinţa de unitate a politicienilor din acest spectru politic.

Cristian Diaconescu a participat sâmbătă, la Tuşnad Băi, la o întâlnire cu simpatizanţii Fundaţiei 'Mişcarea Populară'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 iul, 2014
ELENA UDREA
PIRATUL DEFUNCT
AŞA CUM NE CREEAZĂ BEŢIVUL ŞI IMPOSTORUL DE LA COTROCENI ACUM ....

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ