Cristian Duicu, şeful Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare, audiat de procurori

| 01 noi, 2014

Procurorii l-au ridicat pentru a-l duce la audieri, la Parchetul General, pe Cristian Duicu, şeful Autorităţii Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, pentru a da explicaţii despre utilizarea subvenţiilor pentru ferme.

Când procurorii au descins la Autoritatea Sanitar-Veterinară au găsit un dezastru total în contracte şi alte acte ale instituţiei. Oamenii legii au luat cu asalt birourile funcţionarilor pentru a face lumină în grămada de scandaluri în care a fost tâtâtă instituţia în ultimul an.

Angajaţii, timoraţi, se tem să vorbească despre adevăratele afaceri clandestine pe care le-a făcut şeful lor.

Potrivit România TV, în esenţă, este vorba despre sume fabuloase pentru contracte cu ferme fictive de animale, la care subvenţiile nu au ajuns niciodată. Dealtfel, când procurorii anticorupţie au descins la sediul ANSVSA, birourile erau aproape pustii.

Cristian Duicu a fost ridicat şi dus la audieri, la Parchetul General,  pentru a da explicaţii despre ceea ce s-a întâmplat în instituţia condusă de el.

La câteva ore de la descinderea procurorilor, birourile de la ANSVSA erau pustii. Puţini angajaţi şi-au făcut curajul să treacă pragul instituţiei. În plus, nimeni nu ştie ce s-a întâmplat cu directorul general Cristian Duicu.

Surse judiciare din rândul anchetatorilor lasă să se-nţeleagă faptul că rezolvarea dosarului voluminos de la ANSVSA va scoate la lumină multe alte surprize.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ