Cristian Pârvulescu, despre ancheta procurorilor în cazul membrilor PSD: Au făcut-o ca la manualul de campanie

| 24 oct, 2014

Politologul Cristian Pârvulescu consideră că acţiunile justiţiei din ultima perioadă împotriva lui Viorel Hrebenciuc şi a altor social-democraţi sunt realizate 'după regulile manualului de campanie', care arată că scandalul trebuie să fie accelerat de două ori pe săptămână şi trebuie să existe două scandaluri pe săptămână pentru ca adversarul să fie pus într-o situaţie defavorabilă.

Întrebat dacă frământările din ultima vreme din PSD, problemele cu justiţia ale unor membri marcanţi ai partidului pot afecta imaginea lui Victor Ponta, Pârvulescu a spus că mai degrabă ar putea fi afectată motivaţia militanţilor PSD, a celor care strâng de fapt voturile pe teren.

"Cred că cei care au declanşat aceste linii de atac s-au gândit la acest efect secundar, dar foarte important, şi nu la cel direct. Suntem prea aproape de campanie ca să putem să evaluăm care este impactul acestor evenimente, dar nu cred că el este devastator, fără să-l favorizeze însă pe Ponta', a declarat vineri Pârvulescu, citat de Agerpres.

Întrebat la ce se referă atunci când vorbeşte despre 'cei care au declanşat liniile de atac', în condiţiile în care este vorba de nişte acţiuni ale justiţiei, Cristian Pârvulescu a răspuns: 'Nu ştiu ce înseamnă 'justiţia'. Eu cred că sunt nişte procurori care au declanşat şi mă întreb de ce au făcut-o acum, în campanie electorală şi n-au făcut-o altădată. Dacă au făcut-o în campanie electorală, au făcut-o conştient, pentru că nu-mi pot imagina că aceşti oameni n-ar fi personaje raţionale şi conştiente şi au urmărit, implicit măcar, notorietatea cazului'.

Politologul a opinat că procurorii care au declanşat aceste acţiuni au făcut-o ca la manualul de campanie.

"Au făcut-o după regulile manualului de campanie, care spune că scandalul trebuie să fie accelerat de două ori pe săptămână şi trebuie să ai două scandaluri pe săptămână pentru a-ţi pune adversarul într-o situaţie defavorabilă şi scandalurile trebuie să fie din ce în ce mai puternice. Eu le văd ca la manual, poate e o coincidenţă, dar arată ca la manual', a afirmat Pârvulescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 oct, 2014
Mitel
manualul cui bre? zi si noua sa-l consultam.
24 oct, 2014
goe
dupa cum bate vantu'
acest parvulescu, se orienteaza dupa cum bate vantu' schimbarii ... la varful politicii romanesti !!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ