Cristian Preda, sugestie pentru Klaus Iohannis, după ce Victor Ponta a anunțat că nu demisionează

| 08 iun, 10:39

Cristian Preda, europarlamentarul independent, ales pe lista PMP, îi sugerează președintelui Klaus Iohannis cum ar putea răspunde luni la refuzului premierului Victor Ponta de a demisiona din fruntea Guvernului.

"Poate că n-ar fi rău ca președintele Klaus Iohannis să refuze primirea lui Victor Ponta la negocierile cu partidele, anunțate pentru mâine (luni, n.r.). Dacă a declarat că punerea sub urmărire a premierului de către DNA împinge România într-o situație imposibilă, se cuvine ca șeful statului să tragă acum concluziile instituționale ale refuzului lui Ponta de a-și da demisia. Nu e nevoie de vreun pretext sau de explicații complicate. Klaus Iohannis poate spune foarte simplu că a negocia cu urmăriți penal e inacceptabil. Asta pricepe și un țânc", a scris, duminică, pe Facebook, europarlamentarul Cristian Preda.

Președintele Klaus Iohannis se va întâlni, luni, la ora 18:00, cu liderii formațiunilor și partidelor parlamentare, pentru a dezbate Strategia Națională de Apărare.

Săptămâna trecută, președintele Iohannis declara că la aceste discuții se va aborda și subiectul Victor Ponta, în cazul căruia DNA a cerut Camerei Deputaților începerea urmăririi penale.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 iun, 14:39
liviuioan
-- JIGODISM--naparci comuniste--
# Provocatorii, asupritorii, toti cei ce, intr-un fel oarecare, fac rau altora sunt vinovati nu numai de raul pe care-l comit, dar si de pervertirea sufletelor celor pe care-i jignesc . # A Manzooni

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ