Cristian Socol, consilierul premierului: ACUM Victor Ponta are o mare şansă

| 20 noi, 2014

Consilierul premierului Victor Ponta, Cristian Socol, consideră că Victor Ponta trebuie să ducă la îndeplinire proiectele pentru care s-a angajat în faţa românilor, dar şi să "restructureze din temelii partidul" şi îl cureţe de "vulnerabilităţi".

"Sunt unul care cred în continuare că Victor Ponta poate şi trebuie să continue proiectele la care s-a angajat. (...) Sunt dintre cei care cred că Victor Ponta mai are mult de construit şi că acum are o mare şansă - să cureţe partidul de vulnerabilităţi, să profesionalizeze şi mai mult PSD şi să ducă o bătălie corectă bazată pe argumente cu puterea ce va să vină", afirmă Socol într-o postare joi pe blogul său, adăugând că este unul dintre cei 5.264.383 de votanţi ai lui Victor Ponta şi că se mândreşte cu acest fapt.

El arată că este de aceeaşi parte cu cei care consideră că pluralismul opiniilor este benefic şi că "înjurăturile şi scuipatul din ultimele zile fac mult rău credibilităţii pe care unii se chinuie să o creeze Preşedintelui ales".

"Nu agreez ideile conform cărora cultul personalităţii ridicat la rang de problemă naţională în aceste zile îi va face bine alesului majorităţii românilor. Sunt dintre cei care am ales un alt Preşedinte şi merg alături de el atâta timp cât demonstrează prin fapte că iubeşte România, nu este corupt şi este bine pregătit pentru funcţiile de demnitate publică. Nu sunt dintre cei care nu recunosc majoritatea dar fac parte dintre cei care mă las mai greu păcălit de osanalele şi ridicatul în slăvi ce se perindă acum în media", mai spune Socol.

Consilierul premierului Ponta subliniază, totodată, faptul că nu este de acord cu "diversiunea" potrivit căreia liderul social-democrat ar interveni în Justiţie.

"Sunt de acord cu cei care cred că aşteptările sunt imense şi că noul Preşedinte este privat de perioadele de graţie acordate celorlalţi până acum şi că joacă pe muchie, riscant. Nu, nu sunt de acord cu diversiunea creată în jurul ideii 'Ponta intervine în justiţie' când am un exemplu personal mult mai aproape - când am fost numit consilier de stat în ianuarie 2013 în primele zile mi s-a spus să fiu foarte atent la tot ceea ce înseamnă probleme juridice, începând chiar cu completarea corectă a declaraţiei de avere - pentru că nimeni niciodată nu-mi va ierta o astfel de greşeală şi voi pleca imediat. Sunt printre cei care cred că Ponta a plătit nişte greşeli ale căror seminţe le-au plantat alţii. Nu sunt dintre cei care neagă existenţa unui plan bine stabilit şi perfect implementat şi chiar existenţa trădătorilor. Sunt dintre cei care nu se dezic de Victor Ponta pentru că nu am argumente să fac acest lucru", precizează Socol.

Citeşte şi: Adrian Severin: Alegerea lui Iohannis a fost o LOVITURĂ DE STAT dictată din Europa

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 noi, 2014
true
Ponta
"acum are o mare şansă - să cureţe partidul de vulnerabilităţi, să profesionalizeze şi mai mult PSD şi să ducă o bătălie corectă bazată pe argumente cu puterea ce va să vină", -Perfect de acord!Dar de ce n-a facut-o din capul locului?Doar dupa o infringere sa aiba revelatia ca trebuie sa duca o batalie corecta?Dupa toate mirsaviile facute dupa toata aroganta si golanelile de smenar?Orice ar face de acum incolo caracterul i s-a vazut si nu mai poate recapata increderea necesara.A mincat oare toata punga aia de pop corn din preliminare?
20 noi, 2014
Gogu
Faptul ca faci parte dintre cei 5,2 milioane votanti pentru Ponta nu este un lucru de lauda. Chiar Ponta, la vremea cand era consilierul lui Geoana, n-a votat pentru cel pe care-l consilia, iar asta ma face sa cred ca-i esti inferior, ca sa nu spun altfel, consiliatului.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ