Cristian Tudor Popescu demontează acuzațiile lui Tăriceanu la adresa Liviei Stanciu

| 31 mai, 11:26

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, i-a cerut lui Klaus Iohannis să le demită pe șefa DNA, Laura Codruța Koveși, și pe cea a ÎCCJ, Livia Stanciu. Cristian Tudor Popescu îi demontează acuzațiile lui Tăriceanu la adresa Liviei Stanciu.

„Faptul că doamna Stanciu este președinta Înaltei Curţi tocmai de asta nu trebuie să ţină seama justiţia, că este preşedinta Înaltei Curţi. Nu, este un cetăţean oarecare. Dacă ar fi ţinut seama de asta, probabil într-un sistem de justiţie de felul ăsta, nu ar fi achitat-o pe doamna Rarinca. Ar fi declarat-o vinovată.

Justiţia nu a ţinut seama de şefă a doamnei Stanciu şi atunci de ce domnul Tăriceanu vrea să se ţină seama de calitatea de președinte a Înaltei Curţi, înseamnă că niciun om cu o funcție în stat nu poate să cheme pe altul în justiție cu o acuzaţie în justiție pentru că după aceea trebuie să îşi dea demisia dacă justiția hotărăște altfel decât vrea el. Justiţia nu face dreptate, emite sentinţe cărora trebuie să ne supunem”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ