Cristian Tudor Popescu, despre "ofiţerul acoperit"

| 10 sep, 2014

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat, la Realitatea TV, în contextul afirmațiilor lui Traian Băsescu, potrivit cărora anumiți candidați la președinție ar fi fost ofițeri acoperiți, că șeful statului nu ar trebui să dețină astfel de informații și că, prin simpla lor divulgare, face un rău atât serviciilor secrete, cât și României.

”Mai întâi, pe ce bază deține astfel de informații președintele Băsescu? Dânsul nu se află în situația unui jurnalist (...) președintele nu are voie să facă așa ceva, trebuie să explice de unde deține o asemenea informație. I se livrează lui lista cu ofițerii acoperiți ai unui serviciu secret? În ce calitate are dreptul să facă astfel de liste?”, a declarat Cristian Tudor Popescu pentru realitatea.net.

Editorialistul Gândul, Cristian Tudor Popescu, consideră că un ofițer care activează în cadrul serviciilor secrete nu poate afecta societatea românească, ”prin simpla sa calitate de ofițer acoperit.”

”Ce anume face ilegal sau rău sau împotriva societății românești un ofițer acoperit? Poate face, dar nu prin simpla sa calitate de ofițer acoperit. Dacă Traian Băsescu a ajuns, în mod ilegal, la o astfel de informație, prin faptul că o spune publicului, acționează împotriva unui serviciu secret al României, împotriva interesului României. Vă asigur că nimeni nu va veni acum să se confeseze”, a încheiat Cristian Tudor Popescu.

Citeşte şi: Traian Băsescu: Un candidat, OFIŢER SUB ACOPERIRE

 

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 sep, 2014
costel
CE SPERIATI SUNT LUCRATORII DE LA VOCEA RUSIEI! PAI DE CE N-ARE VOIE SA STIE PRESEDINTELE ,,LISTELE CU OFITERII ACOPERITI"? TOCMAI, CA TREBUIE SA LE STIE..CAND SERVICIILE II OFERA INFORTMATII SENSIBILE , II OFERA SI ASTFEL DE NUME..BINE NU-I ZICE: CUTARE E OFITERUL NOSTRU ACOPERIT, CARE A DESCOPERIT ASTA SI ASTA..SI INCA UNA: ,,NUMAI JURNALISTII AU VOIE SA DETINA ASTFEL DE LISTE" PAI MAI POPESCULE, II DAI APA LA MOARA LUI BASEXU, CAND ZICE CA EXISTA JURNALISTI CARE FAC JOCUL ALTORA...SA DAM SI NUME???

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ