CTP despre victoria Simonei Halep: Laude fără precedent

| 22 oct, 2014

Simona Halep a reușit miercuri o victorie incredibilă în fața Serenei Williams, în numai 65 de minute, la Turneul Campioanelor de la Singapore. Este pentru prima dată când Simona o învinge pe numărul 1 mondial. Pentru Simona este a doua victorie la Singapore și o obține în cel de-al doilea meci disputat de ea la turneul celor mai bune jucătoare de tenis din lume.

N-a fost nimeni robot. Am văzut un meci cum rarisim se poate vedea în cariera Serenei Williams. Extrem de rar am văzut-o pe americancă aşa cum am văzut-o azi. Trebuie să acceptăm faptul că Serena a avut şi nivel de joc de top 300. Aveam plumb în picioare, a făcut "N" duble-greşeli. Serena a jucat catrastrofal. Simona a făcut faţă, a fost solidă şi fizic şi psihic. Meciul se putea întoarce. Nu-mi dispărea spaima că acest monstru fantastic poate reveni în orice secundă.

Meritul Simonei este incontestabil, aţi văzut cu câtă maturitate a gestionat scorul. Lucrurile se puteau complica. A avut o răceală în a-şi calcula puncte.e Extraordinară maturitatea Simonei. A trecut cu această victorie în alt CER al tenisului. Peste cele 9 ceruri pe care le vedeau anticii. Să luăm exemplu în ce priveşte luciditatea ei. Niciun meci nu seamănă cu altul. Adversarele Simonei, Bouchard şi Williams, au fost la 50% din nivelul lor normal. Mă bucură îmbunătăţirile pe care le-am văzut în jocul Simonei.

Serena a reuşit doar un retur decisiv în tot meciul cu Simona. Ea este ce a fost şi mai mult decât atât. A înţeles că trebuie să înveţe în continuare. Se vede această umilinţă cu care Simona s-a apucat să umble la punctele mai slabe ale ei", a spus CTP la Realitatea TV.

SIMONA HALEP, după victoria cu SERENA WILLIAMS: Sunt foarte fericită, e o nebunie!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ