Cristian Tudor Popescu: Klaus Iohannis ştia că Gabriel Oprea nu-şi va da demisia

| 26 oct, 22:57

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu consideră că șeful statului știa că vicepremierul nu va demisiona pe fondul acuzațiilor care i se aduc după decesul polițistului Bogdan Gigină.

Întrebat, astăzi, cum vede relația cu un guvern condus de un premier și de un vicepremier cărora le-a cerut demisia, președintele Klaus Iohannis a răspuns: „Instituțional complexă”.

„Cuvântul complexă din ce a spus domnul Iohannis – și și-a însoțit acest cuvânt cu un zâmbet de actor hollywoodian, pe care l-a plasat în această conferință de presă de un număr neobișnuit de ori - înseamnă ceva foarte precis, că domnul Oprea nu-și va da demisia, asa cum nu și-o dă nici domnul Ponta. Asta înseamnă situație instituțională complexă”, a spus Cristian Tudor Popescu, conform Digi24.

Citește și:  Gabriel Oprea, după întâlnirea cu Klaus Iohannis: Nu demisionez, nu sunt vinovat

„E o situație în care domnul Oprea poate rămâne, cu sprijinul PSD, în continuare la guvernare. Însă domnul Iohannis mizează pe faptul că domnul Oprea este compromis major şi continuă să se compromită, a depășit penibilul. Este revoltător. Bănuiesc ca pe mulți oameni de bun-simț din ţara asta când îi vad figura la televizor, în clipa asta, îi apucă durerea de cap. Şi, pe acest fond, pe care şi l-a creat singur Oprea, prin atitudinea de sfidare și nesimțire zile în şir, domnul Iohannis vine și îi cere demisia, știind că n-o să și-o dea, dar accentuând în acest fel poziția complexă - hai să fiu și eu diplomat ca domnul președinte Iohannis! - a domnului Oprea”, a adăugat jurnalistul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ