Cristian Tudor Popescu: Ponta a fost învins de un vot moral

| 17 noi, 2014

Editorialistul Cristian Tudor Popescu apreciază că PSD-ul, prin “propaganda neagră” pe care a făcut-o prin intermediul televiziunilor, a făcut o greşeală “macro” pentru că i-a desconsiderat pe cei cărora li s-a adresat.

“I-au considerat nişte semicretini, incapabili să deosebească cele mai evidente mijloace de manipulare. Numai că aceşti oameni tineri au crescut altfel, sunt mult mai greu de prostit, au mijloace de a verifica imediat informaţia. Aceasta a comparat votul din această duminică cu cel din 1996. Acesta este un vot moral. Dacă va fi înfrânt, Victor Ponta va fi înfrânt din considerente morale. La fel cum, în 1996, Ion Iliescu a fost înfrânt de un vot moral”, a spus CTP pe gandul.info.

“Ceva s-a întâmplat în seara asta. Deja s-a spart blocul totalitar. Victor Ponta preşedinte înseamnă partid unic. Faptul că avem aceste cifre, ele înseamnă clătinarea partidului unic. Faţa domnului Dragnea, o poemă de nuanţe, spune multe”, a spus Cristian Tudor Popescu.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Primele sondaje de tip exit-poll îi dau pe cei doi candidaţi la prezidenţiale, Klaus Iohannis şi Victor Ponta, la o distanţă foarte mică. Sondajele IRES şi CURS îl dau câştigător la mică distanţă pe Klaus Iohannis: 50,9%, respectiv 51,5%, faţă de 49,1% şi 48,5% pentru Victor Ponta. Practic, rezultatul alegerilor prezidenţiale din România nu poate fi cunoscut cu certitudine în acest moment.

Ponta: L-am sunat pe dl. Iohannis, l-am felicitat pentru victorie

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 noi, 2014
Ligia
Pe cand primul PDL-ist din guvernele Boc 1-5 la puscarie?; nu de alta dar sa nu-l banuiesc pe herr President de lipsa impartialitate.
17 noi, 2014
alin
te sustin in totalitate, sa incpem cu Tariceanu
17 noi, 2014
ghkbbkgx
Santa Klaus
Ce moralitate bey Popescule, sa puna astia mana sa faca treaba in tara asta, ca sa nu mai mumcesc p-afara pentru o mie de euro, sa muncesc la mine in tara. Mai vorbim peste cativa ani cand l-oti injura si p-asta ca pe Basescu.
17 noi, 2014
Edmund
A invins...
A invins moralitatea, cinstea , harnicia si seriozitatea impotriva lui Ponta! Asta e tort! Poate de maine incolo Ponta nu va mai fi mandru roman ortodox!...:)))
17 noi, 2014
Alexandru Valeriu Pantelimon
Cine discuta despre moralitate? Un om care a spus de unul ca e mai bun , dar e moral sa vina unul mai slab ca sa continue subventionarea "moralistilor"din buzunarele noastre .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ