Cristiano Ronaldo, de neoprit: Dublă cu Almeria și 25 de goluri în acest sezon VIDEO

| 13 dec, 2014

Portughezul Cristiano Ronaldo își continuă sezonul extraordinar la Real Madrid, marcând o nouă dublă vineri seară, în deplasarea de la Almeria, goluri cu care a ajuns la 25 de reușite în acest sezon de Primera Division.

Și echipa lui Carlo Ancelotti continuă să scrie istorie, ajungând la a 20-a victorie consecutivă în toate competițiile, record absolut pentru fotbalul european, cu victoria de la Almeria, scor 4:1.

Isco (34′), (Bale 42′), și Ronaldo (81′ și 88′) au marcat cele 4 goluri ale oaspeților, în timp ce singura reușită a gazdelor a venit în minutul 39, purtând semnătura lui Verza. Același Verza a ratat în minutul 62 un penalty, fază din care Almeria putea egala.

Scor final 4:1, iar în urma acestui succes Real Madrid își consolidează poziția de lider în Primera, cu 39 de puncte după 15 etape, 5 mai mult decât Barcelona, ocupanta poziției secunde. Catalanii au însă și un meci în minus jucat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ